![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друг подзвонив і сказав, там був спалах з тилу його комп'ютера, коли він включений, то нічого. Я не буду бачити його до завтра, і я думаю Is Gone БП. Я б також очікувати, материнської плати і жорсткого диска для смажених а також з можливостями процесора і інших компонентів. Я думаю уздовж правої лінії?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайно, може бути, блок живлення і запобіжник у пробці.
| |||
| |||
| Нових ПГУ вилікувати його. Були пошкоджені Ніякі інші компоненти. |
|
| |||
| |||
| Радий чути своїх відсортованих! :) |
|
| |||
| |||
| Дізналися, що спалах був, детонатор був підірваний в БЖ. Я відкрив її побачити, однак, оскільки він є загальним, краще не використовувати повторно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Flash Допомога! = ( | jennycali00 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 16 листопада 2008 13:41 |
| Дивлячись на право флеш-накопичувач | CE Jones | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 4 лютого 2008 10:38 |
| Флеш-диск? | cheesewheels99 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 1 лютого 2008 23:55 |
| Flash | lancesilver | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 18 січня 2008 11:38 |
| Коли Flash BIOS? | Queeg | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 10 січня 2008 14:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |