![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз паднах в любов с гигабайт Aurora Силвър, след като тя отново IV реши да даде по -
Аз искам .. нещо е неговата скъп за мен 100 лири .. eney един часа може да се препоръча eney Великобритания Интернет страница и може евентуално да го eney евтини това е нахален и не ![]() благодарности Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| . Безплатна доставка, както добре.
|
| |||
| |||
| перфектно:) зная едно спестяване hehe благодаря ти много боне съм поръчка:) |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, по всяко време. ще бъде много щастлив с нея, както и аз подозирам, много добро дело.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам черна с прозорците, неговите niice
| |||
| |||
| съм мислене на вземане на прозореца голям за да мога да видя в случая повече .. му подредени преживяна храна да бъде с мен след няколко дни:) |
|
| |||
| |||
| добре прозорците е добра вече, че ви позволява да видите всички на делото с изключение на твърдия диск и шофиране заливи те са единствените неща, обхванати заедно с PSU но прозорците ви позволява да видите дънната платка, gfx, процесор и др фенове |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NZXT или гигабайт Aurora 570? | harryc | Случаи & Power Доставки | 2 | 30 Май 2008 14:03 |
| 3D Aurora 570 - сребро или черен? | Gazmondo | Случаи & Power Доставки | 6 | 21 Март 2008 06:14 |
| Artic сребро необходими! | Cew27 | CJ Used Пазар | 11 | 4 Март 2008 15:51 |
| Trend Aurora Дует ISDN тестер | delboy2028 | CJ Used Пазар | 1 | 26 Jan 2008 01:55 |
| NVidia 8800gtx в гигабайт Aurora 3D | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 4 | 29 Дек 2007 17:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |