![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jsem se zamiloval do Gigabyte Aurora Silver po shlédnutí je opět iv rozhodli dát do
Chci jedno .. věc je jeho drahý pro mě 100 liber .. eney lze doporučit jedno eney uk byly i webové stránky, by se mohla dostat eney levnější je to hubatý i ne ![]() díky Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| . Volný lodní stejně.
|
| |||
| |||
| Perfektní:) wot úsporu hehe děkuju mutch am objednávce:) |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, kdykoli. budete velmi šťastní s ním, stejně mám podezření, velmi dobré věci.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám černá s okny, jeho niice
| |||
| |||
| jsem přemýšlel zhotovit okna větší, tak vidím v případě více .. jeho objednané žvanec se mnou na pár dní:) |
|
| |||
| |||
| i oken je perfektní, že už vám umožňuje prohlížet si všechny věci, kromě disku pevném disku a zálivy jsou pouze věci, na něž se vztahuje spolu s PSU ale okna umožňuje zobrazit základní desce, GFX, zpracovatele a ventilátory ect |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| NZXT nebo Gigabyte Aurora 570? | harryc | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 30. května 2008 14:03 |
| 3D Aurora 570 - Silver nebo Black? | Gazmondo | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 21. březen 2008 06:14 |
| Artic stříbro zapotřebí! | Cew27 | CJ Used Marketplace | 11 | 4. březen 2008 15:51 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Used Marketplace | 1 | 26. ledna 2008 01:55 |
| Nvidia 8800gtx v gigabyte aurora 3D | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 29. prosince 2007 17:28 |
| Thread Nástroje | |
| |