![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van Beleszerettem a Gigabyte Aurora ezüst, miután látta, mert a IV úgy határozott, hogy a
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| . Ingyenes szállítás is.
|
| |||
| |||
| Tökéletes:) wot megtakarítást hehe köszönöm nagyon vászon főkötő vagyok Sorrend:) |
|
| |||
| |||
| Nem gond, bármikor. akkor nagyon boldog vele, továbbá gyanítom, nagyon jó esetben.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van a fekete és a Windows, a niice
| |||
| |||
| am gondoltam, hogy az ablak nagyobb, így én is látom az esetben több .. a megrendelt CUD kell velem, hogy pár nap:) |
|
| |||
| |||
| valamint az ablakok tökéletes már lehetővé teszi, hogy minden olyan esetben, kivéve a lemez és merevlemez öblökre ezek a dolgok csak akkor fedezi együtt psu, de az ablakok segítségével az alaplap, gfx, a processzor és a szurkolók ect |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| NZXT vagy Gigabyte Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | 30. május 2008 14:03 |
| 3D Aurora 570 - ezüst vagy fekete? | Gazmondo | Cases & Power Supplies | 6 | 21. március 2008 06:14 |
| Artic Ezüst szükséges! | Cew27 | CJ Használt Piactér | 11 | 4. március 2008 15:51 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Használt Piactér | 1 | 26. január 2008 01:55 |
| Nvidia 8800gtx egy Gigabyte 3D Aurora | Cew27 | Cases & Power Supplies | 4 | 29. december 2007 17:28 |
| Téma eszközök | |
| |