![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš įsimylėjo Gigabyte Aurora Silver po pamatyti jį vėl IV nusprendė pasiduoti
I want one .. dalykas yra jos kainuoja brangiai man £ 100 .. gali eney vienas rekomenduoti eney UK tinklalapyje buvo man galėtų gauti jį eney pigiau tai įžūlus aš ne ![]() ačiū Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
. Nemokamas pristatymas taip pat.
|
|
|
|||
|
|||
|
puikiai:) nežinau taupymo hehe Thank you very mutch esu Rikiavimas:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Jokių problemų, bet kuriuo metu.
jums bus labai malonu su juo taip pat manau, labai geras atveju.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
turiu juoda su langais, jos niice
|
|||
|
|||
|
Galvoju padaryti lango didesni, kad galėčiau pamatyti į atveju daugiau .. jos užsakyta Gremoklis su manimi per kelias dienas:)
|
|
|
|||
|
|||
|
gerai Windows nėra tobula ji jau leidžia pažvelgti į visas išskyrus diską ir kietąjį diską įlankose jie tik dalykų, kuriems kartu su psu, bet langus galite matyti plokštę, gfx, procesoriaus ventiliatorių ir tt atveju
|