![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i-au îndrăgostit de la Gigabyte Aurora argint după ce-l văd din nou iv a decis să dea în
Vreau o .. lucru este sa-mi pricey pentru 100 lire .. poate eney o recomanda eney uk site-ul au fost, eventual, as putea sa-l aduc mai ieftin eney aceasta este obraznic i nu ![]() mulţumesc Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| . Transport gratuit, de asemenea.
|
| |||
| |||
| perfect:) wot o economie hehe vă mulţumesc foarte mutch sunt de comanda:) |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă, în orice moment. veţi fi foarte mulţumiţi cu acest lucru, dar cred că, foarte bun caz.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am un negru cu ferestre, sa niice
| |||
| |||
| am gândire de a face din fereastra mai mare, aşa că am putea vedea în caz mai mult .. rumegat ordonat sa fie cu mine, în câteva zile:) |
|
| |||
| |||
| bine de Windows este perfect deja iti permite sa vezi tot de la caz, cu excepţia discului şi hard-disk golfurile sunt singurele lucruri care fac obiectul împreună cu PSU dar Windows vă permite să vedeţi placa de bază, gfx, procesor şi fani ect |