![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| som sa zamiloval do Gigabyte Aurora Silver po shlédnutí je opäť iv rozhodli dať do
Chcem jedno .. vec je jeho drahý pro mě 100 libier .. ENEY možno odporučiť jedno ENEY uk boli aj webové stránky, by sa mohla dostať ENEY lacnejšie je to hubatý aj ne ![]() vďaka Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| . Voľný lodné rovnako.
|
| |||
| |||
| Perfektné:) WOT úsporu hehe děkuju mutch am objednávke:) |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, kedykoľvek. budete veľmi šťastní s ním, rovnako mám podozrenie, veľmi dobré veci.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám čierna s oknami, jeho niic
| |||
| |||
| jsem přemýšlel zhotoviť okná väčšia, tak vidím v prípade viac .. jeho objednaný žvanec so mnou na pár dní:) |
|
| |||
| |||
| i okien je perfektná, že už vám umožňuje prezerať si všetky veci, okrem disku pevnom disku a zálivy sú iba veci, na ktoré sa vzťahuje spolu s PSU ale okna umožňuje zobraziť základnej doske, GFX, spracovateľa a ventilátory ect |