![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| въпрос ... Имам slimline серии компютърни ... и подобряването на път да надстроите памет и видео карта, но явно 180 вата я идва с приучавам справя ... неговите ridiculously трудно да се намери захранване да се поберат в този случай да има много сексапил към него ... Някой някога е използвал захранване ... но didn't да я тури в кулата и остави го навън? Възможно ли е?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хората, стенд за изпитване компютри през цялото време, без дори и за случая, така мисля, че ще се оправи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще трябва охлаждане въпроси, защото страната ще бъдат отворени и имат странни въздушния поток. Бих просто купя нови случаи или някои творчески "ремонт" с dremel инструмент;)
| |||
| |||
| Да не е проблем на всички, имащи захранване отвън, но се уверете, че е в "безопасна" място, вие DONT искам котка или куче каша с жици ... xDDD (личен опит говоря) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| малтретиране втори опит, че
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че ще се оправи прекалено. Имам го и преди. Можеше просто винаги bodge фен над дупката, където PSU използвани да се поберат в или над него ще покрият с някои метални листове.
|
| |||
| |||
| По дяволите, аз понякога кука устройства в компютъра А към PSU в компютър Б с двете отворени! Спестява се налага да ги отстраните, когато правиш данни спасяване.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Имам предвид случая на моя компютър в момента, са като че за седмица, така че всеки, преди да ми каза, вие му глоба:) |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм! Просто размяна на данни, кабел и остави над властта свързани.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои са 115 и 320 Зад Захранване? | boywash12 | Случаи & Power Доставки | 10 | 27 Юли 2009 23:53 |
| Захранване | realny777 | Случаи & Power Доставки | 10 | 20 февруари 2008 год. 15:02 |
| Имате ли нужда от нова Захранване? | JiggyFly | Случаи & Power Доставки | 6 | 5-и парламентарен Jan 2008 22:13 |
| Захранване Q | grahamgb | Случаи & Power Доставки | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:14 |
| Нови Захранване | Varg | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 7 Ноем 2007 14:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |