![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| otázku ... mám úzký série počítačových ... a im o to upgrade paměti a grafickou kartu, ale samozřejmě 180w jí přichází s zvyklý zacházet ... jeho směšně těžké najít napájení, aby byl v tomto případě, že má mnohem oomph na to ... má někdo používá napájení ... ale didnt ji ve věži a nechal venku? možné? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lidé lavicového testu počítače po celou dobu se ani případ tak si myslím, že by bylo fajn.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy budete mít problémy, protože chlazení straně budou otevřeny a mají divný proudění. Já bych jen koupit nové věci, nebo dělat nějaké kreativní "opravy" s dremel nástroj;)
| |||
| |||
| jo není žádný problém vůbec mají na napájení mimo, ale ujistěte se, že je v "bezpečné" místo, budete dont chci vaše kočka nebo pes bordel s dráty ... xDDD (osobní zkušenost mluví) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nemocné druhé, že zkušenost
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že to bude v pohodě taky. Mám to udělat dřív. Dalo by se vždy jen bodge ventilátoru přes díry, kde se používá k uložení PSU nebo ji přes některé plechu.
|
| |||
| |||
| Sakra, já se někdy hákem disky v PC A k PSU v PC B s oběma otevřené! Uloľí mají k jejich odstranění, když děláš záchranu dat.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám na případ na mém počítači právě teď, byl rád, že v týdnu, tak jako všichni přede mnou řekl, vy pokuty:) |
|
| |||
| |||
| Souhlasím! Jen swap přes datový kabel a ponechat moc souvisí.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |