![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ερώτηση ... Έχω μια σειρά Slimline υπολογιστή ... και για την αναβάθμιση ΔΥ σχετικά με τη μνήμη και την κάρτα βίντεο, αλλά, προφανώς, τα 180 watt με προμήθεια πρόκειται συνηθίζει χειριστεί ... τη γελοία σκληρά για να βρουν μια παροχή ρεύματος για να ταιριάζει στην περίπτωση αυτή, ότι έχει πολλά oomph σε αυτό ... έχει κανείς χρησιμοποιήσει τροφοδοτικό ... αλλά didn't θέσω στον πύργο και άφησε έξω; δυνατόν;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι άνθρωποι του πάγκου δοκιμής υπολογιστές όλη την ώρα, χωρίς ακόμη και την περίπτωση γι 'αυτό νομίζω ότι θα ήταν μια χαρά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πάμε να έχουμε ψύξη θέματα, επειδή η πλευρά θα είναι ανοικτή και να έχουν ένα παράξενο αέρα. Είχα μόλις αγοράσει μια νέα περίπτωση ή να κάνετε κάποια δημιουργική "επισκευές" με dremel εργαλείο?)
| |||
| |||
| Ναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε όλα τα κατά έχοντας το τροφοδοτικό εκτός, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι σε "ασφαλή" χώρα, θα ήθελα dont σας γάτα ή σκύλο χάος με τα καλώδια ... xDDD (προσωπική εμπειρία μιλάμε) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κακή στιγμή ότι η εμπειρία
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραία. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Μπορούσες πάντα μόνο bodge ανεμιστήρα πάνω από την τρύπα όταν το PSU που χρησιμοποιείται για να χωράει μέσα ή πάνω από το καλύψει με ορισμένα μεταλλικά φύλλα.
|
| |||
| |||
| Hell, I γάντζο οδηγεί μερικές φορές σε ένα PC με το PSU στο PC Β και με τις δύο ανοικτές! Αποθηκεύει έχοντας για την κατάργησή τους όταν κάνουν διάσωσης δεδομένων.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να πρόκειται για τον υπολογιστή μου τώρα, όπως ήταν ότι για εβδομάδες, έτσι ώστε όλοι πριν από εμένα είπε, υμείς τα ωραία:) |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ! Απλά swap πάνω από το καλώδιο δεδομένων και να εγκαταλείψουν την εξουσία συνδέεται.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Τροφοδοτικά | realny777 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 20 Φεβ 2008 15:02 |
| Χρειάζομαι ένα νέο Power Supply; | JiggyFly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 5 Jan 2008 22:13 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Νέα Power Supply | Varg | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 7 Νοε 2007 14:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |