![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pitanje ... imam slimline računalo serije ... i da im o nadogradnji memorije i video kartice, ali je očito 180 Watt opskrba dolazi s drškom je navika ... podrugljivo svojih teško pronaći napajanje kako bi se uklopio u ovom slučaju koji je mnogo oomph do nje ... je itko ikad koristio napajanje ... ali nije stavio ga u kulu i ostavio ga van? moguće? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ljudi klupa test računala cijelo vrijeme bez čak slučaj pa mislim da bi bilo u redu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti si idući u imati problema hlađenja jer strana će biti otvoren i ima čudan protok zraka. Ja bih samo kupite novi slučaj ili napraviti neki kreativni "popravke" sa dremel alat;)
| |||
| |||
| Da nema problema sve na što napajanje van, ali pobrinite se u "sigurnom" mjestu, vi ne želite da se Vaš pas ili mačka nered sa žice ... xDDD (osobnog iskustva govorim) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bolestan drugi koji iskustvo
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da će biti u redu previše. Učinio sam to i prije. Moglo bi uvijek baš bodge navijate nad rupu gdje PSU koriste kako bi se uklopio u ili ga pokriti sa nekim limom.
|
| |||
| |||
| Hell, ja ponekad zakačaljka diskovi u PC A do PSU u PC B s obje open! Sprema vlasništvo to maknuti njima kad radiš podataka spašavanja.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Imam to slučaj na moj pc upravo sada, kao da je tjednima, tako da svatko prije nego što mi je rekao, vi svojim fino:) |
|
| |||
| |||
| Slažem se! Dovoljno je swap podataka preko kabela i ostaviti moć povezana.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje su 115 i 320 Iza Napajanje? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. srpnja 2009 23:53 |
| Napajanje | realny777 | Cases & Power Supplies | 10 | 20. veljača 2008 15:02 |
| Trebam li Nova Napajanje? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. siječanj 2008 22:13 |
| Napajanje Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. prosinac 2007 01:14 |
| Novi Napajanje | Varg | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 7. studeni 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |