![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| kérdés ... Van egy Slimline Számítógépeken im ... és hamarosan frissíti a memória és a videokártya, de természetesen a 180 wattos ellátás jön a szokás kezelni a dolgot ... a nevetségesen nehéz találni áramforrása fit, hogy ebben az esetben sokkal Oomph meg ... azt bárki valaha használt tápegység ... de didnt tegye a torony és hagytam ki? lehetséges? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emberek próbavizsgálat PC egész nap anélkül, hogy az ügy így azt gondolom, hogy lenne jó.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maga lesz hűtési problémák miatt az oldalon lesz nyitva, és van egy furcsa légáramlást. Én csak vásárolni egy új eset, vagy valami kreatív "javítást" egy DREMEL eszköz;)
| |||
| |||
| Ja, nincs semmi probléma mindig az, a tápegység kívül, de biztos, hogy van egy "biztonságos" helyen, akkor ne szeretné a macska vagy kutya rendetlenség a vezetékek ... xDDD (személyes tapasztalat beszél) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ill második, hogy a tapasztalatok
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, hogy lesz is. Én tettem rá. Te mindig csak bodge drukkol a lyukat, ahol a tápegység használt fit vagy fedezésére át néhány fémlemez.
|
| |||
| |||
| A fenébe is, néha hook-meghajtó A számítógép a PSU PC B egyaránt nyitva! Elmenti, hogy távolítsa el őket, amikor egy mentési adatokat.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Van eset, hogy az én pc most, nem szeretné, hogy a héten, így mindenki előtt azt mondta nekem, mert a bírság:) |
|
| |||
| |||
| Egyetértek! Csak a swap-kábel, és hagyjuk a hálózati csatlakozó.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a 115 és 320 mögött a tápegység? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. július 2009 23:53 |
| Tápegység | realny777 | Cases & Power Supplies | 10 | 20. február 2008 15:02 |
| Do I Need A New Power Supply? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. január 2008 22:13 |
| Tápegység Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. december 2007 01:14 |
| New Power Supply | VARG | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Téma eszközök | |
| |