![]() |
|
| |||
| |||
| שאלה ... יש לי מחשב ... slimline סדרה ו IM עומד לשדרג את הזיכרון ואת כרטיס המסך, אבל ללא ספק את אספקת 180 Watt זה בא עם הרגל להתמודד עם זה ... ridiculously שלה קשה למצוא החשמל כדי להתאים במקרה זה כי יש הרבה oomph אליו ... מישהו אי פעם השתמשו החשמל ... אבל didn't הכניסו אותו למגדל והשאירו אותו בחוץ? אפשרי?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנשים הספסל מחשבים הבדיקה כל הזמן בלי אפילו מקרה אז אני חושב שזה יהיה בסדר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה הולך להיות בעיות קירור כי בצד יהיה פתוח לך מוזר airflow. אני מעוניין רק לקנות חדש או לעשות במקרה יצירתי "תיקונים" עם dremel הכלי;)
| |||
| |||
| כן, אין בעיה בכלל לעבר בעל החשמל בחוץ, אבל היא לוודא ב "בטוח" במקום, אתה רוצה dont את הכלב או החתול להתעסק עם חוטי ... xDDD (ניסיון אישי מדבר) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חולה כי הניסיון השני
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שזה יהיה בסדר גם. עשיתי את זה בעבר. אתה תמיד יכול פשוט מעריץ bodge מעל החור PSU שבו השתמשו כדי שתתאים או לכסות את זה עם כמה מתכת הגיליון.
|
| |||
| |||
| לעזאזל, לפעמים אני צנורה כוננים ב-PC את PSU א 'עד ב' ב-PC עם שני פתוח! חוסך צורך להסיר אותם כאשר עושים נתונים החילוץ.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| יש לי את התיק על המחשב שלי עכשיו, היה ככה במשך שבועות, כך אמר לי לפני כולם, את בסדר אתם:) |
|
| |||
| |||
| אני מסכים! רק להחליף את כבל הנתונים על פני ולהשאיר את הסמכות מחובר.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הם 115 ו 320 מאחורי החשמל? | boywash12 | מקרים & ספקי כוח | 10 | -27 יולי 2009 23:53 |
| החשמל | realny777 | מקרים & ספקי כוח | 10 | ה -20 פברואר 2008 15:02 |
| האם אני צריך חדש החשמל? | JiggyFly | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -5 בחודש ינואר 2008 22:13 |
| החשמל ותשובות | grahamgb | מקרים & ספקי כוח | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:14 |
| חדש החשמל | Varg | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 7 נובמבר 2007 14:30 |
| שרשרת כלים | |
| |