![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| klausimas ... Turiu Plonas serijos kompiuterio ... ir jiems apie atnaujinti atminties ir vaizdo plokštė, tačiau akivaizdu, 180 Watt jai ateina su įpratęs tvarkyti ji ... jo juokingai sunku maitinimo tinkami šiuo atveju turi daug Šarm į jį ... Ar kas nors yra naudojami elektros tiekimo ... bet didnt įdėti ją į bokštą ir paliko jį ne? įmanoma? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žmonės bandymas bandymų stende kompiuterius visą laiką, net jei taip, manau, kad būtų gerai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're going to turėti aušinimo problemų, nes pusė bus atviri ir turi keistą oro srautas. Man tiesiog pirkti nauja atveju arba kai kurie Creative "remontas" su DREMEL priemonė;)
| |||
| |||
| Taip yra ne visai problema, turintys energijos tiekimo ribų, tačiau įsitikinkite, kad yra "saugi" vieta, you dont want your kačių ar šunų netvarka su laidais ... xDDD (asmeninė patirtis kalba) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| blogai antra, kad patirtis
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai bus gerai. Aš padariau tai prieš. Galima visada tik bodge ventiliatorius per skylę, kur PSU naudojami tinkami arba jį padengti per kai kurias metalo lakštų.
|
| |||
| |||
| Pragaras, aš kartais kablio diskų PC į PSU PC B, ir atidarytas! Sutaupo atsižvelgdamas pašalinti jas, kai daryti duomenų gelbėjimo.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Turiu jei mano pc dabar, kaip buvo, kad per kelias savaites, todėl, kaip ir visi prieš mane sakė, tai jūs jo baudos:) |
|
| |||
| |||
| Sutinku! Tiesiog apsikeitimo duomenų kabeliu per atostogas ir galia prijungtas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra 115 ir 320 Už Maitinimo? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27 liepa 2009 23:53 |
| Maitinimo | realny777 | Cases & Power Supplies | 10 | 20 vasaris 2008 15:02 |
| Ar man reikės naujo maitinimo? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5 sausis 2008 22:13 |
| Maitinimo Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5 gruodis 2007 01:14 |
| Naujos maitinimo | Burzum | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 7 lapkritis 2007 14:30 |
| Temos įrankiai | |
| |