![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| jautājums ... i ir SLIMLINE sērijas dators ... un im gatavojas uzlabot atmiņu un videokartes, bet protams 180 watt piegāde tas nāk ar paradis to rīkoties ... tā smieklīgi grūti atrast barošanas lai ietilptu šajā gadījumā ir daudz oomph to ... Vai kāds jebkad ir izmantojušas barošanas ... bet didn't ievietojiet to torni un atstāj to ārpus valsts? iespējams? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cilvēki stendā PC visu laiku, pat ja tāpēc es domāju, ka būtu labi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nāksies dzesēšanas jautājumus, jo pusē būs pieejama un ir dīvaini gaisa plūsmu. Es tikko nopirkt jaunu lietu vai arī kādu radošo "remonts" ar DREMEL instruments;)
| |||
| |||
| yeah nav vispār problēmu, kam barošanas ārpuses, bet pārliecinieties, ir "drošs" vietā, jūs dont vēlaties, lai jūsu kaķis vai suns sajaukt ar vadu ... xDDD (personīgās pieredzes runājot) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| slims otrais šo pieredzi
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka tas būs fine too. Man ir darījuši līdz šim. Jūs vienmēr varētu tikai bodge ventilatoru pa caurumu, kur PSU izmanto, lai piemērotu vai vāka nekā dažas metāla loksnei.
|
| |||
| |||
| Hell, es reizēm āķis diskus PC uz PSU in PC B gan open! Ietaupa ņemot to novēršanai, veicot datu glābšanu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Man ir lieta par manu pc tieši tagad, ir, piemēram, ka vairākas nedēļas, tā kā visi pirms manis teica, jūs to fine:) |
|
| |||
| |||
| I agree! Tikai swap datu kabeli virs un atstāj jauda saistīts.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |