![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| pytanie ... Mam slimline serii komputera ... i im o aktualizacji pamięci i karty graficznej, ale oczywiście w 180 watt dostaw pochodzi z wont go obsłużyć ... jego absurdalnie trudne do znalezienia zasilania pasuje w tym przypadku, że ma wiele oomph do niego ... ma ktokolwiek używane zasilacza ... ale didnt go umieścić w wieży i opuścił ją na zewnątrz? możliwe? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ludzie ława testu komputerów cały czas, nawet bez sprawy, tak myślę, że będzie dobrze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're going to mają problemy chłodzenia, ponieważ strona będzie otwarty i mają dziwne powietrza. I'd prostu kupić nowy przypadek czy niektóre kreatywnych "naprawy" w Dremel narzędzie;)
| |||
| |||
| tak nie ma problemu na wszystkich mających zasilania zewnątrz, ale upewnij się, że jest w "bezpieczne" miejsce, to dont wanna kota lub psa bałagan z drutów ... xDDD (osobiste doświadczenie mówienia) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| źle, że doświadczenie sekund
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że będzie zbyt dobrze. Mam to zrobić wcześniej. Można zawsze tylko bodge wentylatora w otwór, gdzie PSU używane w celu dopasowania lub pokrycia go z niektórymi blachy.
|
| |||
| |||
| Hell, I czasami hakiem dyski w komputerze A do B PSU w PC zarówno otwarte! Zapisuje konieczności usunąć je podczas ratowania danych.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mam do sprawy na moim komputerze już teraz, jak to było za tydzień, tak jak wszyscy przede mną powiedział, wy grzywny:) |
|
| |||
| |||
| Zgadzam się! Wystarczy zamienić kabel i pozostawić w mocy podłączony.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |