![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| întrebare ... Am o serie slimline calculator ... si despre im pentru a face upgrade de memorie video şi carte, dar, evident, de 180 W este vorba de aprovizionare cu obiceiul descurc ... său ridicol de greu pentru a găsi o sursă de alimentare pentru a se potrivi în acest caz, care a oomph mult să-l ... cineva a folosit o sursă de alimentare ... dar didnt pus-o în turn şi a lăsat-o afara? posibil?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oamenii banc de test PC-uri tot timpul, chiar fără o cauză aşa cred că ar fi bine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te duci să aibă probleme de răcire, pentru că reacţiile vor fi deschise şi să aibă un airflow ciudat. Aş cumpăra doar un nou caz, sau de a face ceva creativ "reparatii", cu o dremel instrument;)
| |||
| |||
| Da, nu există nici o problemă, la toate având la sursa de alimentare în afara, dar asiguraţi-vă că este într-o "sigure" loc, tu vrei sa-ti dont pisică sau de câine pui cu firele ... xDDD (experienţa personală vorbesc) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bolnav secundă că experienţa
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că va fi prea bine. Am făcut-o înainte. Ai putea întotdeauna doar un fan bodge peste gaura PSU utilizat în cazul în care să se potrivească într-o peste sau acoperi cu unele de metal foaie.
|
| |||
| |||
| La naiba, am uneori cârlig în unităţi PC PSU de la A la B cu PC-ul în ambele deschise! Salvează să le eliminaţi, atunci când faci de salvare a datelor.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Trebuie să caz de pe PC-ul meu de acum, cum ar fi fost că, pentru săptămâni, astfel încât toată lumea mi-a spus înainte, YE ei bine:) |
|
| |||
| |||
| Sunt de acord! Doar swap de cablu de date şi se lasă peste puterea conectat.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |