![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| otázku ... mám úzky séria počítačových ... a im o to upgrade pamäte a grafickú kartu, ale samozrejme 180W jej prichádza s zvyknutý zaobchádzať ... jeho smiešne ťažké nájsť napájanie, aby bol v tomto prípade, že má oveľa Oomph na to ... má niekto používa napájanie ... ale didnt ju vo veži a nechal vonku? možné? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ľudia lavicového testu počítača po celú dobu sa ani prípad tak si myslím, že by bolo fajn.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy budete mať problémy, pretože chladenie strane budú otvorené a majú divný prúdenia. Já bych len kúpiť nové veci, alebo robiť nejaké kreatívne "opravy" s Dremel nástroj;)
| |||
| |||
| jo nie je žiadny problém vôbec majú na napájanie mimo, ale uistite sa, že je v "bezpečné" miesto, budete dont chci vaša mačka alebo pes bordel s drôty ... xDDD (osobná skúsenosť hovorí) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chorých druhej, že skúsenosť
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že to bude v pohodě taky. Mám to urobiť skôr. Dalo by sa vždy len bodge ventilátora cez diery, kde sa používa na uloženie PSU alebo ju cez niektoré plechu.
|
| |||
| |||
| Sakra, já se niekedy hákmi disky v PC A k PSU v PC B s oboma otvorené! Uloľí majú na ich odstránenie, keď robíš záchranu dát.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám na prípad na mojom počítači práve teraz, bol rád, že v týždni, tak ako všetci predo mnou povedal, vy pokuty:) |
|
| |||
| |||
| Súhlasím! Len swap cez dátový kábel a ponechať moc súvisí.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |