![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
soru ... Bir ince serisi bilgisayarınız varsa ... ve ve ekran kartı, bellek yükseltme Sohbet, ama açıkçası 180 Watt tedarik onu ele alışkanlık geliyor ...
kendi ridiculously zor bu durumda uygun bir güç kaynağı bulmak için bu çok çekicilik var ... Herkesin bir güç kaynağı kullanmış ... ama didnt kule olarak koymak ve bunların dışında kaldı? mümkün? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hatta bir durumda olmayan insanlar tezgah testi PC'ler her zaman böylece iyi olacağını düşünüyorum.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Çünkü yan olarak açık ve garip bir hava akımı var konular soğutma sahip olacak. Sadece yeni bir durumda satın ediyorum veya bazı yaratıcı "onarım yapmak" bir dremel aracı ile;)
|
|||
|
|||
|
evet var, hiç sorun güç kaynağı dışında yaşıyorsanız at ama emin olun "güvenli bir" yer de, istediğiniz dont telleri ile kedi veya köpek pisliği ... xDDD (kişisel tecrübe konuşuyor)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
İkincisi kötü deneyim
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bunu çok iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce yaptım.
Her zaman sadece delik üzerinden nerede PSU sığacak şekilde veya bazı Sac ile üzerinde kapak kullanılan hayranıyım bodge olabilir.
|
|
|||
|
|||
|
Cehennem, bazen bir PC ve PSU için PC B de açık olan sürücüler kanca! Kaydeder kalmadan Veri kurtarma yapıyor bunları kaldırın.
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|||
|
|||
|
Olarak herkes önce bana söyledi, onun iyi siz Ben durumda benim bilgisayar doğru şimdi, böyle hafta oldu, çok var:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Kabul ediyorum! Sadece üzerinden veri kablosu takas ve güç bağlı bırakın.