![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| питання ... У мене є серія Slimline комп'ютер ... і І.М. Про поновлення пам'яті і відеокарти, але очевидно, що 180 ват поставку він приходить з ручкою зазвичай він ... своєї смішно важко знайти джерело живлення щоб вона розмістилася в даному випадку, що має багато шарму йому ... Хіба хто-небудь використовувати блок живлення ... але Didn't покласти її в башту і залишили його на вулиці? Можливо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Люди стендових випробувань ПК все час, навіть не випадок і я думаю, що все буде в порядку.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будеш ти їсти охолодження питань, тому що сторони будуть відкриті і дивні повітря. Я просто купити нову справу або зробити деякі творчі "ремонт" з DREMEL інструменту;)
| |||
| |||
| Та немає проблем взагалі на те, щоб блок живлення на вулиці, але переконайтеся, що в "безпечні" місця, ви не хочете, щоб ваша кішка чи собака жартуйте з проводами ... XDDD (особистий досвід спілкування) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| жорстоке друге, що досвід
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, це буде добре. Я робив це раніше. Ви завжди можете просто латати вентилятор на яму, де БП використовується для підходять і не закривайте це з деяким листового металу.
|
| |||
| |||
| Чорт, я іноді гак дисків в ПК до блоку харчування в ПК B з обома відкритими! Зберігає того, щоб видалити їх, коли робите порятунку даних.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я повинен робити на своєму ПК прямо зараз, був такий тижня, тому що все до мене сказав, ви його тонкою:) |
|
| |||
| |||
| Я згоден! Просто поміняти кабель знову і залишити владу пов'язані.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |