![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами, аз като приключите с избирането на части за новия ми компютър Gaming, аз главно след въглени ръководство за намирането на правилните неща. Въпреки това, аз трябва да избирам едно дело / PSU ... Аз съм с труден път се вземе решение, там много от възможности и много от хората да казват различни неща. Парите са проблем с този десктоп, и аз съм вече тече кратък от пускането на 8800GT. Ерес на строеж: E8400 Wolfdale 3.0 GHz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 Corsair (може ъпгрейд до 4 в бъдеще) 8800GT 512MB 1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm За случая, бих искал нещо, което можете да видите в, евентуално с LED's. За PSU, бих искал нещо надеждно, че няма да убие ми части. За съжаление за reposting нещо, което вероятно е публикуван на сто или повече пъти. Аз не мисля, че ще можем да се намери някой с точно това изграждане и търси същото като мен. Аз много оценявам никаква помощ / отговор. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Голяма случай (със сини доведе фенове) ще бъде Antec 900. Не е прекалено скъп един от двамата. PSU, да имат поглед върху 500 вата-600 вата гама, Enermax Liberty е добър избор, но също така да погледнете в диапазон Coolermaster на "Realpower" или марка Corsair. И трите ви дам бум за парите си.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е доста евтини, но ще го получите работата в сравнение с Realpower ви предложи? Най-евтиния Enermax Libery е 92 долара от Mwave. Разбирам, че захранването е много важно, аз просто искам да се уверете, че аз съм се добра сделка. = D |
|
| |||
| |||
| Това е имам спец. да пускате платформа, но това е силен, и аз искам силен за PSU, особено когато на товара. Ако може да се справи с това, че отивам за то. Но не би.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Благодаря за бързата реакция, след като някои допълнителни изследвания, ми харесва това, което виждам за Antec Earthwatts EA 500. Мога ли да получа вашето мнение за това моля? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Терес $ 15 на разстояние от код, който ще направи крайната цена 35 $ изпратени след отстъпки. Аз просто не знам дали мога да го стигна до моя дом, и да получите отстъпка попълват и изпращат от 31 януари. Смятате ли, че ще е възможно това? Ако Newegg кораби в неделя, което се съмнявам те правя, аз ще го има до сряда в зависимост от техните "гарантирано 3 дни Федерален" Доставка метод. Ако те не се доставят в неделя, аз ще го получите четвъртък. Ако те го да ми достатъчно бърз. Този го бутане, защото трябва да бъде изпратен на точния ден разбрах. Ух! |
|
| |||
| |||
| Определено. Не цитирам Antec в първия ми пост е I. Извинения, че беше доста вял от мен.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да платите $ 2,99 за "обработка на Ръш" в Newegg, което е гарантирано един и същи ден.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Идеален PSU и делото да избират | dsaliba | Случаи & Power Доставки | 7 | 3тият Sep 2008 02:44 |
| Кои RAM да изберем? | stefmat90 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ро Jan 2008 07:13 |
| Помощ, които бихте избрали. | sgtoku | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ро октомври 2007 22:34 |
| Помогни ми Избери! | MCouary | Графика на карти & Монитори | 2 | 29-ти септември 2007 21:08 |
| Моля, помогнете ми Изберете A Mobo ... | sirantonycartwright | Процесори, дънни платки & RAM | 16 | 21 Юни 2007 03:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |