по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Помогнете ми да избера случай / PSU, моля!

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти януари, 2008, 18:22
Член Група

Default Помогнете ми да избера случай / PSU, моля!

Ами, аз като приключите с избирането на части за новия ми компютър Gaming, аз главно след въглени ръководство за намирането на правилните неща. Въпреки това, аз трябва да избирам едно дело / PSU ...

Аз съм с труден път се вземе решение, там много от възможности и много от хората да казват различни неща. Парите са проблем с този десктоп, и аз съм вече тече кратък от пускането на 8800GT.

Ерес на строеж:

E8400 Wolfdale 3.0 GHz Core 2 Duo
Gigabyte GA-P35C MOBO
2GB DDR2 Corsair (може ъпгрейд до 4 в бъдеще)
8800GT 512MB
1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm

За случая, бих искал нещо, което можете да видите в, евентуално с LED's. За PSU, бих искал нещо надеждно, че няма да убие ми части.

За съжаление за reposting нещо, което вероятно е публикуван на сто или повече пъти. Аз не мисля, че ще можем да се намери някой с точно това изграждане и търси същото като мен.

Аз много оценявам никаква помощ / отговор.
Old 26-ти януари, 2008, 18:37
Номер на групата

Голяма случай (със сини доведе фенове) ще бъде Antec 900. Не е прекалено скъп един от двамата.

PSU, да имат поглед върху 500 вата-600 вата гама, Enermax Liberty е добър избор, но също така да погледнете в диапазон Coolermaster на "Realpower" или марка Corsair. И трите ви дам бум за парите си.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 26-ти януари, 2008, 19:30
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Голяма случай (със сини доведе фенове) ще бъде Antec 900. Не е прекалено скъп един от двамата.

PSU, да имат поглед върху 500 вата-600 вата гама, Enermax Liberty е добър избор, но също така да погледнете в диапазон Coolermaster на "Realpower" или марка Corsair. И трите ви дам бум за парите си.
Благодарности. Ти спомена марката Coolmaster, би нещо подобно COOLER MASTER изключителна мощност 500 вата работа? Това е много по-лесно за бюджета.

Това е доста евтини, но ще го получите работата в сравнение с Realpower ви предложи? Най-евтиния Enermax Libery е 92 долара от Mwave. Разбирам, че захранването е много важно, аз просто искам да се уверете, че аз съм се добра сделка. = D
Old 26-ти януари, 2008, 19:44
Номер на групата

Това е имам спец. да пускате платформа, но това е силен, и аз искам силен за PSU, особено когато на товара.

Ако може да се справи с това, че отивам за то. Но не би.

-Kanoakavirus
Old 26-ти януари, 2008, 19:53
Член Група

Благодаря за бързата реакция, след като някои допълнителни изследвания, ми харесва това, което виждам за Antec Earthwatts EA 500. Мога ли да получа вашето мнение за това моля?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Терес $ 15 на разстояние от код, който ще направи крайната цена 35 $ изпратени след отстъпки. Аз просто не знам дали мога да го стигна до моя дом, и да получите отстъпка попълват и изпращат от 31 януари. Смятате ли, че ще е възможно това? Ако Newegg кораби в неделя, което се съмнявам те правя, аз ще го има до сряда в зависимост от техните "гарантирано 3 дни Федерален" Доставка метод. Ако те не се доставят в неделя, аз ще го получите четвъртък. Ако те го да ми достатъчно бърз. Този го бутане, защото трябва да бъде изпратен на точния ден разбрах.

Ух!
Old 27-ми януари, 2008, 00:47
Номер на групата

Определено. Не цитирам Antec в първия ми пост е I. Извинения, че беше доста вял от мен.

-Kanoakavirus
Old 27-ми януари, 2008, 01:12
Номер на групата

Можете да платите $ 2,99 за "обработка на Ръш" в Newegg, което е гарантирано един и същи ден.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Идеален PSU и делото да избират dsaliba Случаи & Power Доставки 7 3тият Sep 2008 02:44
Кои RAM да изберем? stefmat90 Процесори, дънни платки & RAM 3 2-ро Jan 2008 07:13
Помощ, които бихте избрали. sgtoku Общи Хардуер Чат 1 2-ро октомври 2007 22:34
Помогни ми Избери! MCouary Графика на карти & Монитори 2 29-ти септември 2007 21:08
Моля, помогнете ми Изберете A Mobo ... sirantonycartwright Процесори, дънни платки & RAM 16 21 Юни 2007 03:06
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc