![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak jsem dokončil vychystávání z části pro svůj nový herní počítač, já hlavně následuje uhlí průvodce k nalezení správné věci. Nicméně musím vybrat případ / PSU ... Mám těžká doba rozhodování, theres spoustu možností, a hodně lidí říká různé věci. Peníze je problém s touto desktopu, a já jsem již běží krátký od uvedení v 8800GT. Heres výstavby: E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 Corsair (možná až 4 upgrade v budoucnosti) 8800gt 512mb 1x HDD 500 GB 7200rpm, 1x 160gigabajt 7200rpm Pro případ, chtěl bych něco, co můžete vidět, do, případně s LED to. Pro PSU, já bych něco spolehlivější, že nebude zabít mou součástí. Omlouváme se za reposting něco, co by to asi byl vyslán sto nebo více časů. I didn't think I'd být schopen najít někoho, s přesnou výstavbu a hledá totéž co já. I velmi vážíme jakékoli pomoci / odpovědí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A velký případ (s modrým vedl fanoušků) bude Antec 900. Není ani příliš drahý. PSU, podívejte se na 500w-600w dosahu, Enermax Liberty je dobrá volba, ale také se podívat na Coolermaster rozsah 'Realpower' aneb Corsair značky. Všechny tři vám zaplacená zábava.
|
| |||
| |||
| Citace:
Je to docela levné, ale mohlo by to mít pro práci v porovnání s Realpower byste navrhoval? Nejlevnější Enermax Libery byla 92 dolarů od Mwave. Chápu PSU je velmi důležité, chci se ujistit se mi dobrý obchod. = D |
|
| |||
| |||
| Je to tu spec to spustit váš plošinu, ale je to nahlas, a já to znamená, nahlas o PSU, zvláště když na zatížení. Pokud jste se dokázali vyrovnat s tím pak jít na to. Ale já jsem nechtěl.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Díky za rychlou reakci, po dalším výzkumu, rád to, co vidím, o Antec Earthwatts EA 500. Mohu dostat svůj názor na tom, prosím? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres a $ 15 mimo kód, který by se konečná cena 35 dolarů dodávány po rabatů. Jenom nevím, jestli můžu dostat do mého domu, a získat tak slevu vyplnit a poslat v 31. Jan. Myslíte si, že bychom se možná? Pokud newegg lodí na neděli, kterou jsem pochybovat, že ano, budu mít do středy podle jejich "zaručené 3 dny Fedex" námořní metodou. Pokud tak neučiní loď v neděli, já si to ve čtvrtek. Pokud se jim to na mě dost rychlý. To tlačí, protože to má být odeslán na přesný den, chápu to. Ugh! |
|
| |||
| |||
| Určitě. Nevygeneroval citovat Antec v můj první post I. Omlouváme se, že byl poměrně líný mě.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete zaplatit $ 2.99 za "Rush Zpracování" v newegg, která je zaručena stejná-den.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|