![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, έχω ολοκληρωθεί η επιλογή προβλέπεται για τη νέα μου Παιχνίδια Υπολογιστών, θα ακολουθείται κυρίως από άνθρακα οδηγός για την εξεύρεση της σωστής stuff. Ωστόσο, πρέπει να διαλέξετε μια υπόθεση / PSU ... Είμαι έχοντας μια σκληρή στιγμή αποφασισθεί, Theres πολλές επιλογές και πολλοί άνθρωποι λένε διαφορετικά πράγματα. Τα χρήματα είναι ένα θέμα με αυτό το desktop, και είμαι ήδη από τη θέση σε σύντομο η 8800GT. Heres την κατασκευή: E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 κουρσάρος (θα μπορούσε να αναβαθμίσει έως 4 και στο μέλλον) 8800gt 512MB 1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm Για την περίπτωση, θα ήθελα κάτι που μπορείτε να δείτε σε, ενδεχομένως με την LED. Για το PSU, θα ήθελα κάτι αξιόπιστο ότι δεν θα σκοτώσει μου μέρη. Συγγνώμη για την πρακτική κάτι που είναι πιθανώς η δημοσιεύτηκε εκατό ή περισσότερες φορές. Δεν νομίζετε ότι θα ήθελα να είναι σε θέση να βρει κάποιος με αυτό το ακριβές οικοδόμηση και ψάχνει για το ίδιο πράγμα με εμένα. Εκτιμώ βαθύτατα οποιαδήποτε βοήθεια / απαντήσεις. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια μεγάλη υπόθεση (με μπλε οδήγησε ανεμιστήρες) θα είναι το Antec 900. Δεν έχει ούτε υπερβολικά ακριβό. PSU, Ρίξτε μια ματιά στα 500W-600W φάσμα, Enermax Liberty είναι μια καλή επιλογή, αλλά και ρίξτε μια ματιά στην Coolermaster το φάσμα των «Realpower" Η Corsair ή εμπορικό σήμα. Και οι τρεις σας δώσει bang for your buck.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είναι πολύ φθηνή, αλλά θα πάρετε την εργασία σε σύγκριση με την Realpower προτείνατε; Το φθηνότερο Enermax Libery ήταν 92 δολάρια από Mwave. Κατανοώ το PSU είναι πολύ σημαντικό, θέλω μόνο να βεβαιωθείτε να είμαι μια καλή συμφωνία. = D |
|
| |||
| |||
| Διαθέτει τα spec της εξέδρας σας να τρέχει, αλλά είναι δυνατά, και να κάνω σημαίνει δυνατά για ένα PSU, ειδικά όταν για φορτίο. Αν μπορεί να αντιμετωπίσει στη συνέχεια ότι για αυτό. Αλλά δεν θα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, μετά από κάποια περαιτέρω έρευνα, μου αρέσει αυτό που βλέπω σχετικά με την Antec Earthwatts EA 500. Μπορώ να πάρω τη γνώμη σας για αυτό παρακαλώ; http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres a $ 15 off κώδικα, το οποίο θα κάνει την τελική τιμή $ 35 αποσταλεί μετά τις εκπτώσεις. Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να το σπίτι μου, την έκπτωση και να συμπληρώσει και να αποσταλεί έως τις 31 Ιαν. Πιστεύετε ότι προτίθεστε να είναι δυνατόν; Αν newegg πλοία της Κυριακής, την οποία αναμφίβολα θα κάνει, θα πάρω αυτό από την Τετάρτη, σύμφωνα με την "εγγυημένη 3 ημέρες FedEx" μέθοδο ναυτιλίας. Αν δεν το πλοίο της Κυριακής, θα πάρετε την Πέμπτη. Αν λάβετε σε μένα αρκετά γρήγορη. Thats πιέζει, διότι πρέπει να ταχυδρομήσει την ακριβή ημερομηνία να πάρω αυτό. UGH! |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα. Δεν παραθέτω Antec στην πρώτη μου έκανε μετά Ι. συγνώμη, που μάλλον ήταν αμέλεια μου.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να πληρώσετε $ 2,99 για το "Rush Επεξεργασία" στο newegg που είναι εγγυημένο ίδια μέρα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ιδανικό PSU περίπτωση και να επιλέξουν | dsaliba | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 3ο Σεπ 2008 02:44 |
| Ποια RAM να επιλέξω; | stefmat90 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2η Ιαν 2008 07:13 |
| Βοήθεια, η οποία θα σας επιλέξουν. | sgtoku | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 22:34 |
| Βοήθησέ με Διαλέξτε! | MCouary | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 29η Σεπ 2007 21:08 |
| Please Help Me Επιλογή Mobo ... | sirantonycartwright | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 16 | 21 Ιουν 2007 03:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |