![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Pa, ja sam završio branje vanjska dijelovi za moj novi Gaming Computer, ja uglavnom slijedili Carbons vodič za pronalaženje pravo stvari. Međutim, mi treba da odaberete jedan Case / PSU ...
Im 'vlasništvo tvrd vrijeme odlučivanja, theres puno mogućnosti i puno ljudi koji govore različite stvari. Novac je problem sa ovaj desktop, i Im 'već trčanje kratkih od stavljanja u 8800GT. Heresu se graditi: E8400 Wolfdale 3,0 GHz core 2 duo Gigabajt GA-P35C MOBO 2GB DDR2 gusar (može nadograditi do 4 u budućnosti) 8800gt 512MB 1x HDD 500gb 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm U slučaju, ja bih nešto što možete vidjeti u, eventualno s LED-a. Za PSU, Htio bih nešto pouzdan da neće ubiti mog dijela. Sorry for reposting nešto što je vjerojatno bio posted stotinu ili više puta. JA nije 'misliti Identifikacija' biti u mogućnosti naći nekoga s ovim grade i traže istu stvar kao i meni. Ja jako zahvalni na bilo koji pomoć / odgovora. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Velik predmet (s plavom vodio fanovima) će biti Antec 900. Nije bilo previše pricey.
PSU, imaju pogled na 500w-600w dometu, Enermax Liberty je dobar izbor, ali imaju i pogled na Coolermaster's raspon 'Realpower "ili gusar marke. Sva tri Vam uloženih sredstava.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
To je prilično jeftina, ali to bi se taj posao obavlja u odnosu na predloženi Realpower vas? Najjeftiniji Enermax Libery je krupna sačma 92 od Mwave. Ja razumijem PSU je vrlo važno, samo želim da sam uzimajući dobar posao. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Svoj 'je dobio spec.'s pokrenuti vaš spakirati, ali je bučan, i ja to znači za PSU glasni, osobito kada se na teret.
Ako se možete nositi s tim onda ići na to. Ali ja ne bih.
|
|||
|
|||
|
Hvala za brz odgovor, nakon neke daljnje istraživanje, JA poput što JA vidjeti Earthwatts o Antec EA 500. Mogu li dobiti vaše mišljenje o tome molim te?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres od $ 15 off kod, koji će izraditi konačnu cijenu 35 $ isporučen nakon što povrate. JA pravedan dont 'znati ako ja mogu dobiti Internet to moj dom, i dobiti rabat ispuniti i poslan u po 31 siječanj. Mislite li da bih biti moguće? Ako newegg brodove u nedjelju, koje sam sumnje oni to, ja ću ga srijeda, prema njihovim "zajamčena 3dana FedEx" shipping method. Ako oni ne brodu u nedjelju, i ja ću ga dobijete četvrtak. Ako se to meni dovoljno brz. Taj guranja, jer se ona mora poslali točan dan sam ga. Ugh! |
|
|
|||
|
|||
|
Definitivno. Nije citat Antec u moj prvi post učinio I. isprike, to je bio prilično mlitav mene.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Možete platiti $ 2.99 za "Processing Rush" na kojem je zajamčena newegg istog dana.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|