kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Segíts, válasszon egy eset / PSU kérjük!

Reply

Téma eszközök
Old Január 26, 2008, 18:22
Csoport tagja

Default Segíts, válasszon egy eset / PSU kérjük!

Nos, én már kész arra, picking alkatrészek új játék Computer, azt követi elsősorban szén útmutatót megtaláljuk a cucc. Azonban, szükségem van arra, hogy szedje a Case / PSU ...

Van egy kemény időt, ott sok lehetőséget, és egy csomó ember mondta különböző dolog. A pénz kérdése ennek asztalon, és én már fut a rövid ami a 8800GT.

Heres a build:

E8400 Wolfdale 3,0 GHz-es Core 2 Duo
Gigabyte GA-P35C MOBO
Corsair 2GB DDR2 (előfordulhat, hogy frissítsen a jövőben 4)
8800gt 512mb
1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm

Az a helyzet, szeretnék valamit, akkor látni, esetleg LED. A PSU, szeretnék valami megbízható, hogy nem fog megölni én részeket.

Sorry for reposting valamit ez valószínűleg posted a száz, vagy több alkalommal. Nem hittem volna, hogy találjon valakit, ennek pontos építeni és meg kell keresni az ugyanaz, mint nekem.

I greatly appreciate any help / válaszokat.
Old Január 26, 2008, 18:37
Donor Group

Nagy ügy (kék led rajongók) lenne a Antec 900. Nem túl drága sem.

PSU, nézd meg a 500W-600W-os tartományban, Enermax Liberty egy jó választás, de még egy pillantást a Coolermaster köre "Realpower", vagy a Corsair márka. Mindhárom kapsz bang for your buck.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 26, 2008, 19:30
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Nagy ügy (kék led rajongók) lenne a Antec 900. Nem túl drága sem.

PSU, nézd meg a 500W-600W-os tartományban, Enermax Liberty egy jó választás, de még egy pillantást a Coolermaster köre "Realpower", vagy a Corsair márka. Mindhárom kapsz bang for your buck.
Köszönöm. Ön a Coolmaster a márka, hogy valami ilyesmi Cooler Master extrém teljesítmény 500W dolgozni? Ez egy sokkal könnyebb a költségvetésre.

Elég olcsó, de azt, hogy a munkát végezni, összehasonlítva a Realpower Ön javasolta? A legolcsóbb Enermax Libery volt 92 dolcsi a Mwave. Megértem a tápegység nagyon fontos, csak szeretném, hogy biztosan én kapok egy jó üzlet. = D
Old Január 26, 2008, 19:44
Donor Group

Meg van a spec a futtatni a kocsi, de nem hangosan, és én nem értem hangos a psu, különösen, ha a terhelést.

Ha tud megbirkózni, hogy utána menni kell. De nem.

-Kanoakavirus
Old Január 26, 2008, 19:53
Csoport tagja

Köszönöm a gyors választ, azt, hogy néhány további kutatásra, tetszik amit látok az Antec Earthwatts EA 500. Kaphatok a véleményét, hogy legyen szíves?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Ott a $ 15 off-kódot, ami a végleges ár $ 35 shipped után visszatérítés. Csak nem tudom, ha én nem kapom meg a házamba, és kap vissza kitölteni és elküldeni, amit január 31. Gondolod, hogy lenne lehetséges? Ha newegg hajókat vasárnap, ami kétlem, hogy igen, én azt szerda szerint a "garantált 3 napos fedex" hajózási módszer. Ha nem a hajó vasárnap, I will get it csütörtök. Ha elérik, hogy nekem elég gyorsan. Thats nyomja meg, mert a postán a pontos nap jutok el.

Ugh!
Old Január 27, 2008, 00:47
Donor Group

Határozottan. Nem idézem Antec az első hozzászólás volt I. Elnézést, hogy pontatlan volt rám.

-Kanoakavirus
Old Január 27, 2008, 01:12
Donor Group

Ön fizethet 2,99 $ a "Rush feldolgozás" a newegg amely biztosítja az azonos napon.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.