![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Nos, én már kész arra, picking alkatrészek új játék Computer, azt követi elsősorban szén útmutatót megtaláljuk a cucc. Azonban, szükségem van arra, hogy szedje a Case / PSU ...
Van egy kemény időt, ott sok lehetőséget, és egy csomó ember mondta különböző dolog. A pénz kérdése ennek asztalon, és én már fut a rövid ami a 8800GT. Heres a build: E8400 Wolfdale 3,0 GHz-es Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO Corsair 2GB DDR2 (előfordulhat, hogy frissítsen a jövőben 4) 8800gt 512mb 1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm Az a helyzet, szeretnék valamit, akkor látni, esetleg LED. A PSU, szeretnék valami megbízható, hogy nem fog megölni én részeket. Sorry for reposting valamit ez valószínűleg posted a száz, vagy több alkalommal. Nem hittem volna, hogy találjon valakit, ennek pontos építeni és meg kell keresni az ugyanaz, mint nekem. I greatly appreciate any help / válaszokat. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nagy ügy (kék led rajongók) lenne a Antec 900. Nem túl drága sem.
PSU, nézd meg a 500W-600W-os tartományban, Enermax Liberty egy jó választás, de még egy pillantást a Coolermaster köre "Realpower", vagy a Corsair márka. Mindhárom kapsz bang for your buck.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Elég olcsó, de azt, hogy a munkát végezni, összehasonlítva a Realpower Ön javasolta? A legolcsóbb Enermax Libery volt 92 dolcsi a Mwave. Megértem a tápegység nagyon fontos, csak szeretném, hogy biztosan én kapok egy jó üzlet. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Meg van a spec a futtatni a kocsi, de nem hangosan, és én nem értem hangos a psu, különösen, ha a terhelést.
Ha tud megbirkózni, hogy utána menni kell. De nem.
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a gyors választ, azt, hogy néhány további kutatásra, tetszik amit látok az Antec Earthwatts EA 500. Kaphatok a véleményét, hogy legyen szíves?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Ott a $ 15 off-kódot, ami a végleges ár $ 35 shipped után visszatérítés. Csak nem tudom, ha én nem kapom meg a házamba, és kap vissza kitölteni és elküldeni, amit január 31. Gondolod, hogy lenne lehetséges? Ha newegg hajókat vasárnap, ami kétlem, hogy igen, én azt szerda szerint a "garantált 3 napos fedex" hajózási módszer. Ha nem a hajó vasárnap, I will get it csütörtök. Ha elérik, hogy nekem elég gyorsan. Thats nyomja meg, mert a postán a pontos nap jutok el. Ugh! |
|
|
|||
|
|||
|
Határozottan. Nem idézem Antec az első hozzászólás volt I. Elnézést, hogy pontatlan volt rám.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ön fizethet 2,99 $ a "Rush feldolgozás" a newegg amely biztosítja az azonos napon.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|