![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני כבר סיימו לבחור את החלקים של המחשב החדש שלי משחקים, אני בעיקר בעקבות Carbons המדריך כדי למצוא את החומר הנכון. עם זאת, אני צריך לקחת את תיק / PSU ... אני נתקל קשוחה זמן להחליט, theres הרבה אפשרויות והרבה אנשים אומרים דברים שונים. כסף זה בעיה עם זה שולחן העבודה, ואני כבר פועל קצר מ לשים את 8800GT. Heres את לבנות: E8400 Wolfdale 3.0 Ghz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 corsair (אולי לשדרג ל 4 בעתיד) 8800gt 512MB 1x HDD 500gb 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm לגבי המקרה, אני רוצה משהו שאתה יכול לבחון, ואולי עם LED's. עבור PSU, אני רוצה משהו אמין כי לא להרוג את חלקי. אנו מתנצלים reposting זה כנראה משהו פורסמו מאה פעמים או יותר. אני לא חושב שאני רוצה להיות מסוגל למצוא מישהו עם זה בדיוק לבנות, ולחפש את אותו הדבר כמו לי. אני מאוד מעריך את כל העזרה / תגובות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצויינת מקרה (כחול הוביל עם אוהדים) תהיה ANTEC 900. Pricey גם לא יותר מדי. PSU יש להסתכל על הטווח 500w-600w, Enermax ליברטי היא בחירה טובה אך יש גם לראות Coolermaster של טווח של 'Realpower' או Corsair המותג. כל השלושה לתת לך לדפוק את באק.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה די זול, אבל זה היה לקבל את העבודה בהשוואה ל Realpower הציע לך? Enermax Libery את הזול ביותר היה 92 דולר מ Mwave. אני מבין את PSU הוא מאוד חשוב, אני רק רוצה לוודא שאני מקבל עסקה טובה. = D |
|
| |||
| |||
| יש לה spec של להריץ את מעטה, אבל זה חזק, ואני מתכוון לעשות חזק עבור PSU, במיוחד כאשר על עומס. אם אתה יכול להתמודד עם זה אז לך על זה. אבל לא הייתי.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה מהירה, לאחר מחקר נוסף, אני אוהב את מה שאני רואה על ANTEC Earthwatts EA 500. האם אני יכול לקבל את דעתך על זה בבקשה? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres הנחה של $ 15 קוד, אשר יגרום הסופי מחיר $ 35 shipped לאחר rebates. אני רק לא יודע אם אני יכול לקבל את זה הבית שלי, ולקבל את הנחה מלא ו שנשלחו על ידי ינואר 31. האם אתה חושב שזה יהיה אפשרי? אם newegg אוניות ביום ראשון, שאני בספק שהם עושים, אני אקח את זה של יום רביעי לפי שלהם "תחטבומ 3 יום FedEx" שיטת המשלוח. אם הם לא הספינה ביום ראשון, אני אקבל אותו יום חמישי. אם הם מקבלים את זה לי מספיק מהר. Thats דוחפים את זה, כי זה חייב להיות בדואר בדיוק היום אני מבין את זה. אוח! |
|
| |||
| |||
| בהחלט. לא ציטוט ANTEC ההודעה הראשונה שלי עשה א Apologies, זה היה די רשלני של לי.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לשלם 2.99 $ עבור "rush עיבוד" ב newegg בהם מובטחת מהיום.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|