mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Padėkite man pasirinkti case / PSU prašom!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 26, 2008, 18:22
Narys

Default Padėkite man pasirinkti case / PSU prašom!

Na, aš ies iš dalių mano naujas žaidimų kompiuteris, aš daugiausia po angliukai vadovas surasti medžiagos. Tačiau, man reikia išskirti Case / PSU ...

Turiu griežtą laiko rinkdamasis, Theres variantų daug ir įvairių žmonių, sakydamas Daiktai aikštelė. Pinigai yra šio Desktop klausimas, ir aš jau veikia trumpas nuo išleidimą į 8800GT.

Heres sudėjimas:

E8400 Wolfdale 3.0 GHz Core 2 Duo
GIGABYTE GA-P35C MOBO
2GB DDR2 Corsair (gali atnaujinti iki 4 ateityje)
8800GT 512MB
1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm

Dėl atveju, Norėčiau ko nors, kad jūs galite matyti į ją, galbūt su LED's. Dėl PSU aš norėčiau ką nors patikima kad bus ne žudo mano dalių.

Atsiprašome už reposting nors tai tikriausiai buvo paskelbtas šimtą ar daugiau kartų. I didn't think I'd galima rasti žmogų, su norimu kurti ir ieškome tas pats, kaip ir aš.

Aš labai vertinu bet Pagalba / atsakymus.
Old Sausis 26, 2008, 18:37
Donorų grupės

Didžiosios atveju (su mėlyna LED Fans) būtų Antec 900. Ne per daug brangiau nei.

PSU, Ar ne 500w-600w ieškoti diapazonas, Enermax Laisvė yra geras pasirinkimas, bet taip pat ne Coolermaster Įvairovė "ieškoti Realpower" arba Corsair ženklą. Visi trys Jums Bang už investuotus pinigus.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Sausis 26, 2008, 19:30
Narys

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Didžiosios atveju (su mėlyna LED Fans) būtų Antec 900. Ne per daug brangiau nei.

PSU, Ar ne 500w-600w ieškoti diapazonas, Enermax Laisvė yra geras pasirinkimas, bet taip pat ne Coolermaster Įvairovė "ieškoti Realpower" arba Corsair ženklą. Visi trys Jums Bang už investuotus pinigus.
Ačiū. Jūs paminėti Coolmaster ženklo, būtų kažkas panašaus Cooler Master Extreme Power 500W darbą? Tai daug lengviau dėl biudžeto.

Tai gana pigūs, tačiau ji viską padaryti, palyginti su Realpower jums pasiūlė? Pigiausias Enermax Libery buvo 92 Bucks iš MWave kompanijos. Suprantu, PSU yra labai svarbus, aš tik noriu įsitikinti, kad gaunu nemažai. = D
Old Sausis 26, 2008, 19:44
Donorų grupės

It's got spec's paleisti savo platformą, tačiau tai garsiai, ir aš tai garsiai dėl PSU, ypač kai dėl krovinio.

Jei galite susidoroti su to go for it. Bet aš ne.

-Kanoakavirus
Old Sausis 26, 2008, 19:53
Narys

Ačiū už greitą atsakymą, po to kai bus atlikti tyrimai, man patinka tai, ką matau, apie Antec Earthwatts AE 500. Ar galiu gauti jūsų nuomonę dėl to please?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Theres $ 15 off kodą, kuris būtų galutinė kaina $ 35 vežamos po nuolaidas. Aš tiesiog nežinau, ar aš galiu gauti ji mano namuose, ir gauti nuolaidą užpildyti ir išsiųsti Jan 31d. Ar manote, kad reikia būti įmanoma? Jei Newegg laivų sekmadienį, o aš abejoju, jie tai padarys, aš jį trečiadienį pagal jų garantuotos 3 dienos Fedex "laivybos metodas. Jei jie neturi laivas sekmadienį, aš gausiu jį ketvirtadienį. Jei jie gaus tai man pakankamai greitas. Thats spausdami jį, nes jis turi būti išsiųstas tikslus dieną aš ją gauti.

Ugh!
Old Sausis 27, 2008, 00:47
Donorų grupės

Tikrai. Ne citata Antec mano pirmąjį pranešimą padarė I. Atsiprašome, kad buvo gana nerūpestingas apie mane.

-Kanoakavirus
Old Sausis 27, 2008, 01:12
Donorų grupės

Galite sumokėti 2,99 $ už "Rush perdirbimas" at Newegg kuri garantuoja pačią dieną.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.