rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Pomóż mi wybrać przypadku / PSU proszę!

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 stycznia 2008, 18:22
Członek grupy

Default Pomóż mi wybrać przypadku / PSU proszę!

Well, I've zakończeniu picking obecnie części do mojego nowego komputera do gier, a następnie I głównie węgle przewodnik znaleźć coś do sprzedania. Jednakże, muszę wybrać przypadku / PSU ...

Mam mocną czas podejmowania decyzji theres wiele opcji, a wiele osób mówi różne rzeczy. Pieniądze to problem z pulpitu, a ja jestem już działa krótko umieszczania w 8800GT.

Heres kompilacji:

E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo
Gigabyte GA-P35C Mobo
Corsair 2GB DDR2 (do 4 aktualizacji może w przyszłości)
8800gt 512mb
1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm

W przypadku, Chciałbym coś, co można zobaczyć na ewentualnie z LED. Do PSU, chcę coś wiarygodne, że nie zabić moje części.

Niestety coś za wiadomość, że prawdopodobnie została wysłana sto lub więcej razy. I didn't think I'd może znaleźć kogoś z dokładną budowę i szukają tego samego, co do mnie.

I greatly appreciate any help / odpowiedzi.
Old 26 stycznia 2008, 18:37
Grupa dawcy

A wielkie sprawy (z niebieskim doprowadziły fanów) byłaby Antec 900. Not too pricey either.

PSU, Zajrzyj do 500W-600W zasięgu, Enermax Liberty to dobry wybór, ale również rzucić okiem na Coolermaster z zakresu "Realpower" lub Corsair marki. Wszystkie trzy daje każda zainwestowana złotówka.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 26 stycznia 2008, 19:30
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
A wielkie sprawy (z niebieskim doprowadziły fanów) byłaby Antec 900. Not too pricey either.

PSU, Zajrzyj do 500W-600W zasięgu, Enermax Liberty to dobry wybór, ale również rzucić okiem na Coolermaster z zakresu "Realpower" lub Corsair marki. Wszystkie trzy daje każda zainwestowana złotówka.
Dzięki. Możesz wymienić Coolmaster marki, to coś takiego Cooler Master ekstremalnych mocy 500W prac? Jest to znacznie łatwiejsze w sprawie budżetu.

Jest to dość tani, ale za to będzie otrzymać pracę w porównaniu do Realpower ci zaproponował? Najtańsze Enermax Libery wynosił 92 dolców od Obsługa modemów Mwave. Rozumiem, że PSU jest bardzo ważne, I just wanna make sure I'm getting a good deal. = D
Old 26 stycznia 2008, 19:44
Grupa dawcy

It's got the spec's uruchamianie rig, ale głośno, a ja nie oznacza głośne dla PSU, zwłaszcza gdy na obciążenia.

Jeśli radzi sobie z tym następnie przejdź do niego. Ale ja nie.

-Kanoakavirus
Old 26 stycznia 2008, 19:53
Członek grupy

Dziękuję za szybką reakcję, po kilku dalszych badań, lubię to, co widzę na temat Earthwatts Antec 500 EA. Czy mogę otrzymać swoją opinię na temat, że należy?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Theres jeden 15 dolarów wyłączyć kod, która spowodowałaby, że ostateczna cena 35 dolarów wysłane po rabatach. I just don't know if I can get to do mojego domu, a otrzymasz rabat wypełnione i wysłane przez 31 stycznia. Czy uważasz, że warto być możliwe? Jeśli newegg statków w niedzielę, które mi się tak, będę miał go do środy w zależności od ich "gwarantowany 3 dni Fedex żeglugi metody. Jeśli nie statek w niedzielę, będę jej czwartek. Jeżeli go do mnie wystarczająco szybki. Thats popychanie, ponieważ musi on być wysłany dokładny dzień I get it.

UGH!
Old 27 stycznia 2008, 00:47
Grupa dawcy

Zdecydowanie. Nie cytatem Antec w mój pierwszy post nie I. Apologies, że było raczej niedbały mnie.

-Kanoakavirus
Old 27 stycznia 2008, 01:12
Grupa dawcy

Możesz zapłacić 2,99 dolarów za "Rush Przetwarzanie" na newegg, która jest zagwarantowana tego samego dnia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.