![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Well, I've zakończeniu picking obecnie części do mojego nowego komputera do gier, a następnie I głównie węgle przewodnik znaleźć coś do sprzedania. Jednakże, muszę wybrać przypadku / PSU ... Mam mocną czas podejmowania decyzji theres wiele opcji, a wiele osób mówi różne rzeczy. Pieniądze to problem z pulpitu, a ja jestem już działa krótko umieszczania w 8800GT. Heres kompilacji: E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C Mobo Corsair 2GB DDR2 (do 4 aktualizacji może w przyszłości) 8800gt 512mb 1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm W przypadku, Chciałbym coś, co można zobaczyć na ewentualnie z LED. Do PSU, chcę coś wiarygodne, że nie zabić moje części. Niestety coś za wiadomość, że prawdopodobnie została wysłana sto lub więcej razy. I didn't think I'd może znaleźć kogoś z dokładną budowę i szukają tego samego, co do mnie. I greatly appreciate any help / odpowiedzi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A wielkie sprawy (z niebieskim doprowadziły fanów) byłaby Antec 900. Not too pricey either. PSU, Zajrzyj do 500W-600W zasięgu, Enermax Liberty to dobry wybór, ale również rzucić okiem na Coolermaster z zakresu "Realpower" lub Corsair marki. Wszystkie trzy daje każda zainwestowana złotówka.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jest to dość tani, ale za to będzie otrzymać pracę w porównaniu do Realpower ci zaproponował? Najtańsze Enermax Libery wynosił 92 dolców od Obsługa modemów Mwave. Rozumiem, że PSU jest bardzo ważne, I just wanna make sure I'm getting a good deal. = D |
|
| |||
| |||
| It's got the spec's uruchamianie rig, ale głośno, a ja nie oznacza głośne dla PSU, zwłaszcza gdy na obciążenia. Jeśli radzi sobie z tym następnie przejdź do niego. Ale ja nie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dziękuję za szybką reakcję, po kilku dalszych badań, lubię to, co widzę na temat Earthwatts Antec 500 EA. Czy mogę otrzymać swoją opinię na temat, że należy? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres jeden 15 dolarów wyłączyć kod, która spowodowałaby, że ostateczna cena 35 dolarów wysłane po rabatach. I just don't know if I can get to do mojego domu, a otrzymasz rabat wypełnione i wysłane przez 31 stycznia. Czy uważasz, że warto być możliwe? Jeśli newegg statków w niedzielę, które mi się tak, będę miał go do środy w zależności od ich "gwarantowany 3 dni Fedex żeglugi metody. Jeśli nie statek w niedzielę, będę jej czwartek. Jeżeli go do mnie wystarczająco szybki. Thats popychanie, ponieważ musi on być wysłany dokładny dzień I get it. UGH! |
|
| |||
| |||
| Zdecydowanie. Nie cytatem Antec w mój pierwszy post nie I. Apologies, że było raczej niedbały mnie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz zapłacić 2,99 dolarów za "Rush Przetwarzanie" na newegg, która jest zagwarantowana tego samego dnia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|