mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Ajutaţi-mă să aleg un caz / PSU te rog!

Reply

Thread Tools
Old 26 ianuarie 2008, 18:22
Grupul de stat

Default Ajutaţi-mă să aleg un caz / PSU te rog!

Ei bine, l-am terminat de cules de piese pentru noul meu Jocuri Computer, în principal, am urmat hidrcarburi ghid pentru găsirea de dreptul de lucruri. Cu toate acestea, am nevoie pentru a alege un caz / PSU ...

Sunt cu o perioada grea a decide, theres o multime de optiuni si o multime de oameni spun lucruri diferite. Banii sunt o problemă cu acest spaţiul de lucru, şi eu sunt deja difuzate scurt de la punerea în 8800GT.

Heres a construi:

E8400 Wolfdale 3.0 GHz Core 2 Duo
Gigabyte GA-P35C MOBO
2 GB DDR2 pirat (este posibil să faceţi upgrade la 4 în viitor)
8800gt 512MB
1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm

Pentru cazul, aş dori ceva pe care o puteţi vedea în, eventual cu LED-ul lui. Pentru PSU, Aş dori ceva de încredere că nu va ucide meu părţi.

Ne pare rău pentru reposting ceva care a fost postat, probabil, de o sută de ori sau mai mult. Eu cred că nu aş fi capabil să găsească pe cineva cu acest exacta construiască şi caută acelaşi lucru ca şi mine.

Am foarte mult aprecia orice ajutor / răspunsuri.
Old 26 ianuarie 2008, 18:37
Grupul de donator

O mare caz (cu albastru condus fani) ar fi Antec 900. Nu prea pricey fie.

PSU, aruncaţi o privire la 500W-600W gamă, Enermax Liberty este o alegere bună, dar au, de asemenea, o privire la Coolermaster's gama de "Realpower" sau pirat brand. Toate cele trei da bune rezultate pentru cât investiţi.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 26 ianuarie 2008, 19:30
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
O mare caz (cu albastru condus fani) ar fi Antec 900. Nu prea pricey fie.

PSU, aruncaţi o privire la 500W-600W gamă, Enermax Liberty este o alegere bună, dar au, de asemenea, o privire la Coolermaster's gama de "Realpower" sau pirat brand. Toate cele trei da bune rezultate pentru cât investiţi.
Mulţumesc. Aveţi menţionăm Coolmaster de brand, ar fi ceva de genul asta Cooler MASTER extremă putere 500W locul de muncă? Este mult mai usor cu privire la buget.

Este destul de ieftin, dar ar lua treaba în comparaţie cu Realpower ai propus? Cel mai ieftin Enermax Libery a fost de 92 de dolari de la Mwave. Am înţeles de PSU este foarte important, eu vreau doar să vă asiguraţi că sunt obtinerea o afacere bună. = D
Old 26 ianuarie 2008, 19:44
Grupul de donator

Este luat spec. de a vă rula ţinută, dar e tare, şi eu spun tare pentru o PSU, în special atunci când pe sarcină.

Dacă se poate face faţă cu care apoi atunci du-te pentru el. Dar eu nu ar fi.

-Kanoakavirus
Old 26 ianuarie 2008, 19:53
Grupul de stat

Multumesc pentru raspuns rapid, după mai multe cercetări, îmi place ceea ce vad despre Antec Earthwatts EA 500. Pot sa-ti iei avizul cu privire la faptul că te rog?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Theres un cod de pe 15 dolari, care ar face ca preţul final 35 dolari expediate după rabaturi. Eu doar nu stiu daca pot sa-l aduc la mine acasă, şi să obţină de rabat completat şi trimis de la 31 ianuarie. Credeţi că ar fi posibil? Dacă newegg nave de duminică, pe care mă îndoiesc că nu, voi avea de miercuri, în funcţie de "garantate 3 zile Fedex" metoda de expediere. În cazul în care nu navă de duminică, voi sa-l aduc joi. Dacă ei te-mi-o destul de repede. Thats împingându-l, pentru că le-a trimis prin e-mail pentru a fi exact ziua în care am luat-o.

Ugh!
Old 27 ianuarie 2008, 00:47
Grupul de donator

Categoric. Nu cita Antec în primul meu post făcut I. Scuze, că a fost destul de neglijent de mine.

-Kanoakavirus
Old 27 ianuarie 2008, 01:12
Grupul de donator

Puteţi plăti $ 2.99 pentru "Prelucrarea Rush", la care este garantată newegg aceeaşi zi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):