menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Pomôžte mi vybrať prípad / PSU prosím!

Reply

Thread Tools
Old 26 január 2008, 18:22
Člen Skupina

Default Pomôžte mi vybrať prípad / PSU prosím!

No, já jsem dokončíte výber z dielov pre moje nové herné počítače, hlavne som po Carbons sprievodca na nájdenie správnej veci. Avšak, musím vybrať Case / PSU ...

Ja som s ťažkým obdobím rozhodovania, je ešte veľa možností, a veľa ľudí hovorí iného cesta. Peniaze sú problém s touto desktop, a ja som už beží príliš vzdialený od uvedenia do 8800GT.

Heres the build:

E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo
Gigabyte GA-P35C MOBO
2GB DDR2 Corsair (môžu upgradovať na 4 v budúcnosti)
8800GT 512MB
1x HDD 500 GB 7200rpm, 1x 160gigabajt 7200rpm

Pre prípad, rád by som niečo, čo môžete vidieť na, prípadne s LED diódami. Pre PSU, rád by som niečo spoľahlivejšie, že nebude zabiť moju častí.

Ospravedlňujeme sa za reposting niečo, čo asi bolo zaslané sto alebo viackrát. Nemyslím si, že by som sa mohol nájsť niekoho s touto presnú výstavbu a hľadáme to isté ako ja.

Ja veľmi vážime akejkoľvek pomoci / odpovedí.
Old 26 január 2008, 18:37
Darcu Skupina

Veľké veci (s modrým LED fans) by Antec 900. Nie je ani príliš drahý.

Psov, Pozrite sa na 500w-600w rozsahu, Enermax Liberty je dobrá voľba, ale tiež sa pozrieť na niekoľko Coolermaster zo 'RealPower' alebo značky Corsair. Všetky tri vám zaplatená zábava.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 26 január 2008, 19:30
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Veľké veci (s modrým LED fans) by Antec 900. Nie je ani príliš drahý.

Psov, Pozrite sa na 500w-600w rozsahu, Enermax Liberty je dobrá voľba, ale tiež sa pozrieť na niekoľko Coolermaster zo 'RealPower' alebo značky Corsair. Všetky tri vám zaplatená zábava.
Vďaka. Sa spomínate značky Coolmaster, by sa niečo také COOLER MASTER extrémny výkon 500 watt práce? Je to oveľa jednoduchšie na rozpočet.

Je to docela lacné, ale bol by to svoju prácu v porovnaní s RealPower ste navrhol? Najlacnejšie Enermax Liber bola 92 dolárov z MWAV. Chápem, PSU je veľmi dôležité, chcem len aby sa ubezpečil, sa mi veľa. = D
Old 26 január 2008, 19:44
Darcu Skupina

Je tu špec k spusteniu plošinu, ale je to nahlas, a mám na mysli hlasno psovi, a to najmä, keď na zaťaženie.

Ak ste sa dokáže vyrovnať s tým potom ísť na to. Ale já bych to.

-Kanoakavirus
Old 26 január 2008, 19:53
Člen Skupina

Vďaka za rýchlu reakciu, po nejakej ďalší výskum, mám rád to, čo vidím okolo Antec Earthwatts EA 500. Môžem získať váš názor na to prosím?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Theres 15 dolárov z kódu, ktorý by konečná cena 35 dolárov za odoslané zľavy. Ja jednoducho neviem, či môžem dostať do môjho domu, a získať zľavy Vyplniť a zaslať do 31.januára. Myslíte si, že by bolo možné? Internetový obchod lodí, ak v nedeľu, čo pochybuju, že to budem mať do stredy v závislosti na ich "zaručené 3 dni Fedex" lodný metódou. Ak tomu tak nie je loď v nedeľu, budem si to štvrtok. V prípade, že si mi to dosť rýchle. Thats tlačí, pretože to musí byť zaslané presný deň, kedy som si to.

UGH!
Old 27 január 2008, 00:47
Darcu Skupina

Rozhodne. Copak quote Antec v môj prvý príspevok sa I. Ospravedlňujem sa, že bol trochu laxný mnou.

-Kanoakavirus
Old 27 január 2008, 01:12
Darcu Skupina

Môžete zaplatiť 2,99 dolárov za "Rush spracovanie" na Internetový obchod, ktorý je zabezpečený rovnaký deň-.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ideálne PSU a prípad si vybrať dsaliba Prípady & Napájacie zdroje 7 3. September 2008 02:44
RAM, ktorý si vybrať? stefmat90 Procesory, základné dosky & RAM 3 2. januára 2008 07:13
Pomoc, ktoré by ste si zvolili. sgtoku Všeobecné Hardware Chat 1 2. októbra 2007 22:34
Pomôžte mi Vyberte si! MCouary Graphics Cards & Monitory 2 29. September 2007 21:08
Prosím pomôž mi Výber Mobo ... sirantonycartwright Procesory, základné dosky & RAM 16 21. jún 2007 03:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.