![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No, já jsem dokončíte výber z dielov pre moje nové herné počítače, hlavne som po Carbons sprievodca na nájdenie správnej veci. Avšak, musím vybrať Case / PSU ... Ja som s ťažkým obdobím rozhodovania, je ešte veľa možností, a veľa ľudí hovorí iného cesta. Peniaze sú problém s touto desktop, a ja som už beží príliš vzdialený od uvedenia do 8800GT. Heres the build: E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 Corsair (môžu upgradovať na 4 v budúcnosti) 8800GT 512MB 1x HDD 500 GB 7200rpm, 1x 160gigabajt 7200rpm Pre prípad, rád by som niečo, čo môžete vidieť na, prípadne s LED diódami. Pre PSU, rád by som niečo spoľahlivejšie, že nebude zabiť moju častí. Ospravedlňujeme sa za reposting niečo, čo asi bolo zaslané sto alebo viackrát. Nemyslím si, že by som sa mohol nájsť niekoho s touto presnú výstavbu a hľadáme to isté ako ja. Ja veľmi vážime akejkoľvek pomoci / odpovedí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľké veci (s modrým LED fans) by Antec 900. Nie je ani príliš drahý. Psov, Pozrite sa na 500w-600w rozsahu, Enermax Liberty je dobrá voľba, ale tiež sa pozrieť na niekoľko Coolermaster zo 'RealPower' alebo značky Corsair. Všetky tri vám zaplatená zábava.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Je to docela lacné, ale bol by to svoju prácu v porovnaní s RealPower ste navrhol? Najlacnejšie Enermax Liber bola 92 dolárov z MWAV. Chápem, PSU je veľmi dôležité, chcem len aby sa ubezpečil, sa mi veľa. = D |
|
| |||
| |||
| Je tu špec k spusteniu plošinu, ale je to nahlas, a mám na mysli hlasno psovi, a to najmä, keď na zaťaženie. Ak ste sa dokáže vyrovnať s tým potom ísť na to. Ale já bych to.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vďaka za rýchlu reakciu, po nejakej ďalší výskum, mám rád to, čo vidím okolo Antec Earthwatts EA 500. Môžem získať váš názor na to prosím? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres 15 dolárov z kódu, ktorý by konečná cena 35 dolárov za odoslané zľavy. Ja jednoducho neviem, či môžem dostať do môjho domu, a získať zľavy Vyplniť a zaslať do 31.januára. Myslíte si, že by bolo možné? Internetový obchod lodí, ak v nedeľu, čo pochybuju, že to budem mať do stredy v závislosti na ich "zaručené 3 dni Fedex" lodný metódou. Ak tomu tak nie je loď v nedeľu, budem si to štvrtok. V prípade, že si mi to dosť rýchle. Thats tlačí, pretože to musí byť zaslané presný deň, kedy som si to. UGH! |
|
| |||
| |||
| Rozhodne. Copak quote Antec v môj prvý príspevok sa I. Ospravedlňujem sa, že bol trochu laxný mnou.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete zaplatiť 2,99 dolárov za "Rush spracovanie" na Internetový obchod, ktorý je zabezpečený rovnaký deň-.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ideálne PSU a prípad si vybrať | dsaliba | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 3. September 2008 02:44 |
| RAM, ktorý si vybrať? | stefmat90 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. januára 2008 07:13 |
| Pomoc, ktoré by ste si zvolili. | sgtoku | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2. októbra 2007 22:34 |
| Pomôžte mi Vyberte si! | MCouary | Graphics Cards & Monitory | 2 | 29. September 2007 21:08 |
| Prosím pomôž mi Výber Mobo ... | sirantonycartwright | Procesory, základné dosky & RAM | 16 | 21. jún 2007 03:06 |
| Thread Tools | |
| |