мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Помозите ми одабрати случају / псу молим!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Мар 2008, 18:22
Мембер Гроуп

Default Помозите ми одабрати случају / псу молим!

Па, завршите са бирањем ван делова за мој нови рачунар за игре, ја углавном пратили угљеникових атома водич проналажењу правих ствари. Међутим, морам да одаберете случаја / ЛУП ...

Имам тежак време одлучивања, Тхереса много опција и много људи говоре различите ствари. Новац је проблем са овим Десктоп, а ја сам већ приказују кратке изнесат на 8800ГТ.

Херес градити:

Е8400 Уолфдале 3.0 ГХз Цоре 2 Дуо
ГИГАБЫТЕ ГА-П35Ц МОБО
2ГБ ДДР2 Цорсаир (можда надоградите 4 у будућности)
8800ГТ 512МБ
1кс ХДД 500ГБ 7200рпм, 1кс 160ГБ 7200рпм

За случај, ја бих нешто што можете видети у, евентуално са ЛЕД. За ЛУП, ја бих нешто поуздано што неће убити своје делове.

Сорры за репостинг нешто што је вероватно била објављена стотину или више пута. Ја не мислим да бих био у могућности да нађете некога са тачно градити и у потрази за исту ствар као и ја.

Веома ценимо сваку помоћ / одговоре.
Old 26. Мар 2008, 18:37
Донаторска Група

Великог случаја (са плавим је водио фановима) би било 900 Тосхиба. Није било превише скуп.

ПСУ, имају поглед на 500У-600У домета, Енермакс слободе је добар избор, али и имају поглед на опсег ЦоолерМастер о 'Реалпоуер' или Гусар бренд. Сва три ти за свој новац.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 26. Мар 2008, 19:30
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Великог случаја (са плавим је водио фановима) би било 900 Тосхиба. Није било превише скуп.

ПСУ, имају поглед на 500У-600У домета, Енермакс слободе је добар избор, али и имају поглед на опсег ЦоолерМастер о 'Реалпоуер' или Гусар бренд. Сва три ти за свој новац.
Хвала. Можете поменути Цоолмастер бренд, да ли би овако нешто Цоолер Мастер екстремне снаге 500У рад? То је много лакше на буџет.

Прилично је јефтин, али би добили посао у односу на Реалпоуер ти предложио? Најјефтинији Енермакс Либеры је 92 долара из Муаве. Разумем ЛУП је веома важно, само желим да сам сигуран да добијам добру понуду. = Д
Old 26. Мар 2008, 19:44
Донаторска Група

'с Гот ит специфицаллы да покрене свој камион с приколицом, али је гласно, а ја не зна гласно за ПСУ, посебно када се на терет.

Ако можете да се изборе са тим онда за то. Али ја не бих.

-Каноакавирус
Old 26. Мар 2008, 19:53
Мембер Гроуп

Хвала за брзи одговор, после неког даљег истраживања, слично ономе што ја видим о Тосхиба Еартхуаттс ЕА 500. Могу ли добити ваше мишљење о томе молим те?

хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16817371007

Тхереса $ 15 искључивање код, који би коначну цену $ 35 по испоручују попусти. Ја само не знам да ли може доћи до моје куће, и добити повластицу попунити и послати на 31. Јан. Да ли мислите да би било могуће? Ако неуегг бродова у недељу, што сумњам да раде, ја ћу га по Тхурсдаы према њиховој "гарантовани 3 дана Федекс" Схиппинг метод. Ако не брод у недељу, ја ћу добити четвртак. Ако су га добили да ме довољно брзо. Тхатс гурање, јер она мора да буде послат тачан дан сам га добити.

Угх!
Old 27. Мар 2008, 00:47
Донаторска Група

Дефинитивно. Није цитат Тосхиба у мој први пост није И Извињавамо се, да је прилично лабав од мене.

-Каноакавирус
Old 27. Мар 2008, 01:12
Донаторска Група

Можете да платите $ 2.99 за "Раш Обрада" на неуегг које је гарантовано исти дан.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Идеална псу и цасе изабрати дсалиба Цасес & Поуер Супплиес 7 3. септембра 2008 02:44
РАМ Који одабрати? стефмат90 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 2 јануар 2008 07:13
Помозите, шта би сте изабрали. сгтоку Генерал Хардуаре Цхат 1 2 октобар 2007 22:34
Помозите ми да изаберем! МЦоуары Грапхицс Цардс & Мониторс 2 29. сеп 2007 21:08
Угодити помоћ мене Одаберите Мобо ... сирантоныцартуригхт ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 16 21. јуна 2007 03:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц