![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Şey, Yeni Oyun Bilgisayar için bölümlerini belirledikten sonra, ben çoğunlukla doğru şeyler bulmaya Karbonlar kılavuzu izledi. Ancak, bir Vaka ortaya çıkarmak için / PSU gerekir ... Ben, seçenek çok ve insanların farklı şeyler söyleyerek bir sürü gidecekseniz bir güçlü zaman karar yaşıyorum. Karşılığı bu masaüstü ile ilgili bir sorun olduğunu ve zaten 8800GT de koyarak kısa bitiyor. Heres inşa: E8400 Wolfdale 3,0 GHz Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 Corsair (4 gelecekte) yükseltme olabilir 8800GT 512mb 1x 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm HDD Durumda, bir şey sizin içine olasılıkla ile görebilirsiniz istediğiniz LED. PSU için, bir şey benim parçalar öldürmeyeceğim güvenilir istiyorum. Muhtemelen bir şey oldu yineden Sorry for yüz veya daha çok kez yayınlanmıştır. Ben bu inşa ve benim gibi aynı şeyi arayan kesin olan biri muktedir bulmak istiyorum düşünmüyordu. Ben büyük bir yardım / cevap için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük bir durumda mavi LED fanlar () ile Antec 900 olacaktır. Çok da pahalı değil. Psu, aralık 500w-600w bir göz atın, Enermax Liberty iyi bir seçim değil, aynı zamanda 'bir Coolermaster's mesafeden bir göz olduğunu Realpower' ya da Corsair marka. Her üç size paranın karşılığını vermek bang.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu güzel, ama iş Realpower size göre yapılır alacağı ucuz önerdi? Ucuz Enermax Libery mwave itibaren 92 dolar oldu. Ben PSU çok önemli olduğunu anlamak, Ben sadece iyi bir anlaşma alıyorum emin olmak istiyorum. = D |
|
| |||
| |||
| Bu spec sizin teçhizat çalıştırabilirsiniz var, ama yüksek sesle, ve öyle bir psu için, yüksek ortalama özellikle yükü. Eğer o zaman için gitmek ile başa çıkabilir. But I wouldn't.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Biraz daha fazla araştırma sonrasında hızlı yanıt için teşekkürler, ben Antec Earthwatts EA 500 hakkında ne görmek gibi. Bunu lütfen fikirlerinizi alabilir miyim? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres bir olan nihai fiyat $ 35 indirim sonra gelen 15 $ kodu kapalı, olur. Eğer evime ebilmek almak o Ben sadece, bilmiyorum ve indirim Doldurduğu olsun ve Ocak 31 tarafından gönderildi. Bu mümkün olur mu? Eğer Pazar, hangi Sanırım, ben Çarşamba göre göre bunu yapmak zorundayız şüphe üzerine newegg gemileri onların "3 gün Fedex" yöntemi nakliye garanti. Eğer Pazar günü gemi yok, ben Perşembe get it olacaktır. Eğer bana olsun yeterince hızlı. Thats iterek, çünkü vardır tam gün anladım göndermiş olması. UGH! |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle. İlk sonrası Antec teklif Didn't I. Apologies, bu beni oldukça dikkatsiz yaptım.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin için "Rush İşleme" da aynı gün garantilidir newegg az 2,99 $ ödeme yapabilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|