менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Допомога у виборі справи / БП, будь ласка!

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 січня 2008, 18:22
Член групи

Default Допомога у виборі справи / БП, будь ласка!

Ну, я закінчила вибираючи деталі для мого нового ігрового комп'ютера, я в основному після вугілля Керівництво по пошуку The Right Stuff. Тим не менш, мені необхідно виділити справи / БП ...

У мене недостатньо часу, вирішуючи, Theres багато варіантів, і багато людей говорили різні матеріали. Гроші з цим питанням робочому столі, і я вже кінчаються від введення в 8800GT.

Херес побудувати:

E8400 Wolfdale 3,0 ГГц Core 2 Duo
Gigabyte GA-P35C MOBO
2GB DDR2 Corsair (може оновлення до 4 в майбутньому)
8800GT 512MB
1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm

У випадку, я б хотів що-небудь ви можете побачити в, можливо, зі світлодіодами. Для блоку харчування, я б хотів щось надійне, що не буде вбивати моїх частин.

Вибачте за Reposting те, що, ймовірно, були розміщені сотні і більше разів. Я не думаю, я зможу знайти когось з цим побудувати точну і дивлячись на те ж саме, як мені.

Я високо ціную будь-яку допомогу / відповідей.
Old 26 Січня 2008, 18:37
Донор групи

Велику справу (з блакитний підсвічуванням вентиляторів) буде Antec 900. Чи не занадто дорогою небудь.

БП, подивіться на 500W-600W діапазону, Enermax Liberty є гарним вибором, але і подивитися в діапазоні від Coolermaster's 'RealPower "або маркою Corsair. Всі три вам віддачу.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 26 січня 2008, 19:30
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Велику справу (з блакитний підсвічуванням вентиляторів) буде Antec 900. Чи не занадто дорогою небудь.

БП, подивіться на 500W-600W діапазону, Enermax Liberty є гарним вибором, але і подивитися в діапазоні від Coolermaster's 'RealPower "або маркою Corsair. Всі три вам віддачу.
Спасибо. Ви згадуєте бренди Охладитель Coolmaster, буде щось на зразок цього COOLER MASTER Extreme Power 500W робота? Це набагато простіше по бюджету.

Це досить дешево, але воно буде цю роботу в порівнянні з RealPower ви запропонували? Дешевий Enermax Свободи була 92 баксів з Mwave. Я розумію, що блок живлення дуже важливо, я просто хочу, щоб переконатися, що я отримую гарну угоду. = D
Old 26 січня 2008, 19:44
Донор групи

It's Got SPEC, щоб почати встановлення, але це голосно, і я маю на увазі гучний для блоку харчування, особливо коли від навантаження.

Якщо ви можете впоратися з цим потім піти на це. Але не стану.

-Kanoakavirus
Old 26 січня 2008, 19:53
Член групи

Спасибі за швидку відповідь, після додаткових досліджень, мені подобається, що я бачу з приводу Antec EarthWatts Е.А. 500. Чи можу я отримати ваша думка з цього приводу, будь ласка?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007

Theres $ 15 Off код, який внесе остаточну ціну $ 35 відправлені після скидки. Я просто не знаю, чи можу я отримати його в моєму будинку, та отримайте знижку заповнити та надіслати в дорогу 31 січня. Як ви думаєте, що було б можливо? Якщо Newegg судів на неділю, що я сумніваюся, що вони роблять, мені доведеться її середовища відповідно до їх "гарантована 3 дня FedEx" Спосіб доставки. Якщо вони не судно на неділю, я отримаю його в четвер. Якщо вони отримають її для мене досить швидко. Thats натиснувши на неї, тому що вона повинна бути майже точний день я зрозуміла.

UGH!
Old 27 січня 2008, 00:47
Донор групи

Безумовно. Чи не цитував Antec в мій перший пост зробили I. Вибачення, що було досить упущенням.

-Kanoakavirus
Old 27 січня 2008, 01:12
Донор групи

Ви можете заплатити $ 2,99 за "Rush обробки" на Newegg яких гарантується в той же день.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ідеальний випадок БП і вибрати dsaliba Справа & блоки живлення 7 3 вересня 2008 02:44
ОЗУ Який вибрати? stefmat90 Процесори, материнські плати RAM & 3 2 січня 2008 07:13
Допомога, який ви виберете. sgtoku Генеральний обладнання чат 1 2 жовтня 2007 22:34
Допомога у виборі! MCouary Графічні карти & Монітори 2 29 вересня 2007 21:08
Please Help Me Виберіть Mobo ... sirantonycartwright Процесори, материнські плати RAM & 16 21 червня 2007 03:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.