![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, я закінчила вибираючи деталі для мого нового ігрового комп'ютера, я в основному після вугілля Керівництво по пошуку The Right Stuff. Тим не менш, мені необхідно виділити справи / БП ... У мене недостатньо часу, вирішуючи, Theres багато варіантів, і багато людей говорили різні матеріали. Гроші з цим питанням робочому столі, і я вже кінчаються від введення в 8800GT. Херес побудувати: E8400 Wolfdale 3,0 ГГц Core 2 Duo Gigabyte GA-P35C MOBO 2GB DDR2 Corsair (може оновлення до 4 в майбутньому) 8800GT 512MB 1x HDD 500GB 7200rpm, 1x 160GB 7200rpm У випадку, я б хотів що-небудь ви можете побачити в, можливо, зі світлодіодами. Для блоку харчування, я б хотів щось надійне, що не буде вбивати моїх частин. Вибачте за Reposting те, що, ймовірно, були розміщені сотні і більше разів. Я не думаю, я зможу знайти когось з цим побудувати точну і дивлячись на те ж саме, як мені. Я високо ціную будь-яку допомогу / відповідей. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Велику справу (з блакитний підсвічуванням вентиляторів) буде Antec 900. Чи не занадто дорогою небудь. БП, подивіться на 500W-600W діапазону, Enermax Liberty є гарним вибором, але і подивитися в діапазоні від Coolermaster's 'RealPower "або маркою Corsair. Всі три вам віддачу.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це досить дешево, але воно буде цю роботу в порівнянні з RealPower ви запропонували? Дешевий Enermax Свободи була 92 баксів з Mwave. Я розумію, що блок живлення дуже важливо, я просто хочу, щоб переконатися, що я отримую гарну угоду. = D |
|
| |||
| |||
| It's Got SPEC, щоб почати встановлення, але це голосно, і я маю на увазі гучний для блоку харчування, особливо коли від навантаження. Якщо ви можете впоратися з цим потім піти на це. Але не стану.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь, після додаткових досліджень, мені подобається, що я бачу з приводу Antec EarthWatts Е.А. 500. Чи можу я отримати ваша думка з цього приводу, будь ласка? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817371007 Theres $ 15 Off код, який внесе остаточну ціну $ 35 відправлені після скидки. Я просто не знаю, чи можу я отримати його в моєму будинку, та отримайте знижку заповнити та надіслати в дорогу 31 січня. Як ви думаєте, що було б можливо? Якщо Newegg судів на неділю, що я сумніваюся, що вони роблять, мені доведеться її середовища відповідно до їх "гарантована 3 дня FedEx" Спосіб доставки. Якщо вони не судно на неділю, я отримаю його в четвер. Якщо вони отримають її для мене досить швидко. Thats натиснувши на неї, тому що вона повинна бути майже точний день я зрозуміла. UGH! |
|
| |||
| |||
| Безумовно. Чи не цитував Antec в мій перший пост зробили I. Вибачення, що було досить упущенням.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете заплатити $ 2,99 за "Rush обробки" на Newegg яких гарантується в той же день.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ідеальний випадок БП і вибрати | dsaliba | Справа & блоки живлення | 7 | 3 вересня 2008 02:44 |
| ОЗУ Який вибрати? | stefmat90 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 січня 2008 07:13 |
| Допомога, який ви виберете. | sgtoku | Генеральний обладнання чат | 1 | 2 жовтня 2007 22:34 |
| Допомога у виборі! | MCouary | Графічні карти & Монітори | 2 | 29 вересня 2007 21:08 |
| Please Help Me Виберіть Mobo ... | sirantonycartwright | Процесори, материнські плати RAM & | 16 | 21 червня 2007 03:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |