по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Помощ с PSU и видео карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти декември 2007 год., 17:21
Новите държави Група

Default Помощ с PSU и видео карта

Добре, аз искам това видео карти http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
която се нуждае от 350W захранване. Аз в момента има 305W захранване. Имам Dell E521 компютър, който върви Windows Vista. Искам да купя това захранване
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
което е 360W, отговарящи на изискването на видео картата. Аз бях един часа видео карти инсталирани в моя живот, моят въпрос е, колко трудно е това да се вземат с мощност доставка и инсталиране на ново, както и свързването на всички кабели? По-добре все пак, има ли инструкции за това, или как трябва да отидем за правиш това? Благодаря за помощта ви.
Old 15-ти декември 2007, 05:13
Номер на групата

Най-лесният начин, когато за замяна на захранването знам къде да отида жици търсите където жици са на exising захранване, ще видите, има голям куплунга ще дънната платка, вероятно 4 пинов куплунг ще майката борда Също така, 1 ще флопидисковото устройство, ако имате 1, останалите контакти ще бъдат същите 4 пинов щекери, тези са за вашия DVD / CD устройство (а) и твърд диск (а).
Ако трябва да се състави схема на това как текущите си захранването ви свързва и идентифицира жици на вашата нова електрическа suppy и етикета им.
PS там трябва да бъде с 4 винта, които притежават силата си доставки в твоя случай, просто за отмяна на тези и новия си захранване ще приложи по същия начин

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Old 20 декември 2007, 18:04
Член Група

Вие трябва да имате никакъв проблем за замяна на доставките, просто извадете съединители и отстрани 4 винта и издърпайте доставката се. Да не забравяме и малко 4 пинов куплунг, то ще годни само един начин така че не се притеснявай да го погрешно.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов ashaiba Графика на карти & Монитори 6 19 Jan 2009 15:22
Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget demon102 Графика на карти & Монитори 3 2-ро Aug 2008 13:32
Видео карти Помощ divindavid13 Графика на карти & Монитори 11 8 октомври 2007 13:15
Видео карти sam2545 Графика на карти & Монитори 12 3 Jul 2007 09:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc