![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз искам това видео карти http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 която се нуждае от 350W захранване. Аз в момента има 305W захранване. Имам Dell E521 компютър, който върви Windows Vista. Искам да купя това захранване http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360 което е 360W, отговарящи на изискването на видео картата. Аз бях един часа видео карти инсталирани в моя живот, моят въпрос е, колко трудно е това да се вземат с мощност доставка и инсталиране на ново, както и свързването на всички кабели? По-добре все пак, има ли инструкции за това, или как трябва да отидем за правиш това? Благодаря за помощта ви. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-лесният начин, когато за замяна на захранването знам къде да отида жици търсите където жици са на exising захранване, ще видите, има голям куплунга ще дънната платка, вероятно 4 пинов куплунг ще майката борда Също така, 1 ще флопидисковото устройство, ако имате 1, останалите контакти ще бъдат същите 4 пинов щекери, тези са за вашия DVD / CD устройство (а) и твърд диск (а).
Ако трябва да се състави схема на това как текущите си захранването ви свързва и идентифицира жици на вашата нова електрическа suppy и етикета им. PS там трябва да бъде с 4 винта, които притежават силата си доставки в твоя случай, просто за отмяна на тези и новия си захранване ще приложи по същия начин Моята система: --
|
|
| |||
| |||
| Вие трябва да имате никакъв проблем за замяна на доставките, просто извадете съединители и отстрани 4 винта и издърпайте доставката се. Да не забравяме и малко 4 пинов куплунг, то ще годни само един начин така че не се притеснявай да го погрешно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 6 | 19 Jan 2009 15:22 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео карти Помощ | divindavid13 | Графика на карти & Монитори | 11 | 8 октомври 2007 13:15 |
| Видео карти | sam2545 | Графика на карти & Монитори | 12 | 3 Jul 2007 09:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |