![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έτσι θέλω αυτήν την κάρτα οθόνης http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 που απαιτεί ένα τροφοδοτικό 350W. Ι σήμερα έχει τροφοδοτικό 305W. Έχω ένα Dell E521 υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista. Θέλω να αγοράσω αυτό το τροφοδοτικό http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360 το οποίο είναι 360W, που πληρούν τις απαιτήσεις της κάρτας βίντεο. Έχω εγκαταστήσει μία κάρτα βίντεο σε όλη τη ζωή μου, η ερώτησή μου είναι, πόσο δύσκολο είναι να λάβει ένα τροφοδοτικό και να εγκαταστήσετε ένα νέο, καθώς και τα καλώδια που συνδέουν όλους; Καλύτερη ακόμη, υπάρχουν οδηγίες για αυτό, ή πώς θα πρέπει να πάω πώς θα κάνουμε αυτό; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο ευκολότερος τρόπος κατά την αντικατάσταση της τροφοδοτικό για να γνωρίζουν πού πάνε τα καλώδια είναι να εξεταστεί εάν τα καλώδια είναι για την τροφοδοσία exising, θα δείτε ότι υπάρχει μεγάλο βύσμα θα την μητρική πλακέτα, ενδεχομένως, ένα 4 pin βύσμα θα τη μητέρα του σκάφους Επίσης, 1 θα οδηγό δισκέτας αν έχετε 1, οι υπόλοιπες πρίζες θα είναι η ίδια 4 pin βύσματα, αυτά είναι για σας DVD / CD Drive (s) και σκληρό δίσκο (s).
Αν χρειαστεί να, καταρτίζει ένα διάγραμμα για το πώς το τρέχον τροφοδοτικό σας συνδέει και να εντοπίσει τα καλώδια για το νέο σας δύναμη και suppy ετικέτα τους. PS, θα πρέπει να είναι 4 βίδες που κατέχουν το τροφοδοτικό στην περίπτωσή σας, απλά αναίρεση αυτών και το νέο σας τροφοδοτικό θα δώσει με τον ίδιο τρόπο Το σύστημά μου: --
|
|
| |||
| |||
| Εσείς δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα που αντικαθιστά την προσφορά, τότε αποσυνδέστε τους ακροδέκτες 4 βίδες και να αφαιρέσετε την προμήθεια και τραβήξτε έξω. Μην ξεχνάτε το μικρό 4 pin βύσμα, θα ταιριάζει μόνο ένας τρόπος ώστε να μην ανησυχείτε για να είναι λάθος. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Ανάγκη ATI κάρτα βίντεο. Είμαι κάπως νέο | ashaiba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 19 Ιαν 2009 15:22 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Βίντεο κάρτα βοήθεια | divindavid13 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 8 Οκτ 2007 13:15 |
| Video card | sam2545 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 3η Ιουλ 2007 09:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |