manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Pomoć s PSU i Video Card

Reply

Thread Tools
Old 14. prosinca 2007, 17:21
Novi član grupe

Default Pomoć s PSU i Video Card

Eto, tako ja želim ovaj video kartice http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
koja zahtijeva 350W napajanje. Ja trenutno ima 305W napajanje. Imam Dell E521 računalu sa sustavom Windows Vista. Želim kupiti ovo napajanje
2b360 http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer%
što je 360W, ispunjavanje zahtjeva za video karticu. Ive 'instaliran jedan video kartice u mom vijek, moje pitanje je, koliko je to teško da uzmu napajanje i instalirati novu, kao i povezivanja svih žica? Još bolje, postoji li za to upute, ili kako bi trebao ići oko radiš? Thanks for your help.
Old 15. prosinca 2007, 05:13
Donatorska Grupa

Najlakši način, kada je zamijenio napajanje da znaju gdje idu žice je gledati gdje je žica na exising napajanje, vidjet ćete postoji veliki čep odlaska na matičnoj ploči, eventualno 4 pin plug odlaska na majku pansion Također, 1 odlaska na floppy disk ako imate 1, preostale utikači će sve biti isto 4 pin utikači, oni su za svoj DVD / CD drive (s) i hard disk (s).
Ako je potrebno, nacrtati dijagram kako vaš trenutni napajanje povezuje vas i identificirati žice na Vašoj novoj vlasti i suppy oznakom njih.
PS treba 4 vijaka koji držite vaše napajanje u vašem slučaju, samo ti i poništi svoj novi napajanje će priložiti na isti način

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 20. prosinca 2007, 18:04
Member Group

Vi bi trebali imati nikakvih problema zamjenjujući opskrbu, jednostavno skinuti s priključcima i ukloniti 4 vijaka i vucite opskrbe out. Ne zaboravi mali 4 pinski utikač, on će stati samo jedan način kako ne brinite o uzimajući Internet izvrnut.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
RAM Video Card - laptop video kartice sisanje Elijoenaj Graphics Cards & Monitors 3 15. ožujak 2009 14:49
Trebate ATI grafičku karticu. Ja sam nešto novo ashaiba Graphics Cards & Monitors 6 19 siječanj 2009 15:22
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Video card help divindavid13 Graphics Cards & Monitors 11 8. listopad 2007 13:15
Video kartice sam2545 Graphics Cards & Monitors 12 3. srpnja 2007 09:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.