![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eto, tako ja želim ovaj video kartice http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 koja zahtijeva 350W napajanje. Ja trenutno ima 305W napajanje. Imam Dell E521 računalu sa sustavom Windows Vista. Želim kupiti ovo napajanje 2b360 http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% što je 360W, ispunjavanje zahtjeva za video karticu. Ive 'instaliran jedan video kartice u mom vijek, moje pitanje je, koliko je to teško da uzmu napajanje i instalirati novu, kao i povezivanja svih žica? Još bolje, postoji li za to upute, ili kako bi trebao ići oko radiš? Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najlakši način, kada je zamijenio napajanje da znaju gdje idu žice je gledati gdje je žica na exising napajanje, vidjet ćete postoji veliki čep odlaska na matičnoj ploči, eventualno 4 pin plug odlaska na majku pansion Također, 1 odlaska na floppy disk ako imate 1, preostale utikači će sve biti isto 4 pin utikači, oni su za svoj DVD / CD drive (s) i hard disk (s).
Ako je potrebno, nacrtati dijagram kako vaš trenutni napajanje povezuje vas i identificirati žice na Vašoj novoj vlasti i suppy oznakom njih. PS treba 4 vijaka koji držite vaše napajanje u vašem slučaju, samo ti i poništi svoj novi napajanje će priložiti na isti način My System: --
|
|
| |||
| |||
| Vi bi trebali imati nikakvih problema zamjenjujući opskrbu, jednostavno skinuti s priključcima i ukloniti 4 vijaka i vucite opskrbe out. Ne zaboravi mali 4 pinski utikač, on će stati samo jedan način kako ne brinite o uzimajući Internet izvrnut. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Trebate ATI grafičku karticu. Ja sam nešto novo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 6 | 19 siječanj 2009 15:22 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video card help | divindavid13 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 8. listopad 2007 13:15 |
| Video kartice | sam2545 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 3. srpnja 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |