kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Segítség a tápegység és a Videó kártya

Reply

Téma eszközök
Old December 14, 2007, 17:21
Új tag Csoport

Oké, szóval azt akarom, hogy ez a videó kártya http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
amely megköveteli a 350W tápegység. Én jelenleg egy 305W tápegység. Van egy Dell E521 számítógépet, a Windows Vista. Szeretném megvásárolni ezt a tápegység
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
ami 360W, teljesíti azt a követelményt, a videó kártyát. Én már telepített egy videó kártyát én életemben, a kérdés az, milyen nehéz is, hogy vegye ki a tápegységet, és helyezzen be egy újat, valamint az összekötő vezetékek? Még jobb, van-e utasítást, vagy hogyan kell menni kb ezt? Köszönöm a segítséget.
Old December 15, 2007, 05:13
Donor Group

A legegyszerűbb módja, ha helyettesíti a tápegységet hogy hol megy a vezetékeket is, hogy vizsgálja meg, ahol a vezetékek vannak a exising áramforrására, látni fogja, van egy nagy dugó lesz az alaplap, esetleg egy 4 tűs csatlakozó megy az anya fórumon is, 1 megy a floppy meghajtót, ha van 1, a fennmaradó plugs mindannyian ugyanazt a 4 tűs csatlakozókat, ezek a DVD / CD-meghajtó (k) és merevlemez (ek).
Ha szükséges, felhívja a diagramot, hogy milyen a jelenlegi tápegység csatlakozik Ön és azonosítani a vezetékeket az új hatalom suppy és a címkén is.
PS legyen 4 csavart, amely tart a tápegység az Ön esetében, csak undo e, és az új tápegység is tulajdonítanak, amelyek ugyanúgy

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Old December 20, 2007, 18:04
Csoport tagja

Ön nincs probléma helyett a szállítási, csak húzza ki a csatlakozót, és vegye ki 4 csavart, és húzza ki a kínálat. Ne felejtsd el, a kicsi 4 tűs csatlakozó, csak egy alkalmas módon ne aggódj szerzés ez rossz.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.