mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Pagalba PSU ir video

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 14, 2007, 17:21
Naujas Narys

Gerai, kad aš noriu šią vaizdo plokštę http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
kuri reikalauja 350W maitinimo. Aš šiuo metu yra 305W maitinimo. Turiu Dell E521 kompiuteryje, kuriame veikia Windows Vista. Noriu pirkti šią maitinimo
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
yra 360W, atitinkančios vaizdo plokštė reikalavimas. Aš įjungiau vieną vaizdo plokštę į mano gyvenimą, mano klausimas yra, kaip sunku yra jį imti maitinimo ir įdiegti naują, taip pat sujungti visus laidus? Dar geriau, yra ten instrukcijos tai, ar, kaip aš turėčiau eiti apie tai darote? Thanks for your help.
Old Gruodis 15, 2007, 05:13
Donorų grupės

Pats paprasčiausias būdas, kai keičiama maitinimo žinoti, kur laidai turi eiti ieškoti, kur laidai apie exising maitinimo, pamatysite ten yra didelis kištukas eina į pagrindinę plokštę, galbūt 4 pin plug ketinate motina lenta Be to, 1 ketinate diskelį, jei turite 1, likusias žvakės visi bus tos pačios 4 pin kištukai, jie savo DVD / CD-ROM (-ai) ir kietasis diskas (-ai).
Jei jums reikia, parengia schema, kaip jūsų dabartinis maitinimo sujungs jus ir nustatyti vielos savo naują elektros suppy ir jų ženklinimo.
PS turėtų būti 4 varžtai, kurios turi savo maitinimo jūsų atveju, tiesiog anuliuoti šiuos ir naujų elektros energijos tiekimo teiks taip pat

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old Gruodis 20, 2007, 18:04
Narys

Jūs turėtumėte turėti jokių problemų pakeičia tiekimas, tiesiog atjunkite jungtys ir pašalinti 4 varžtus ir ištraukti iš pasiūlos. Nepamirškite šiek 4 pin plug, tai bus tik vienas tinkamas būdas, taigi nesijaudinkite, apie tai, kaip jis neteisingas.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.