mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Help with PSU un video kartes

Reply

Thread Tools
Old Decembris 14, 2007, 17:21
New Member Group

Default Help with PSU un video kartes

Labi, tāpēc es vēlos šo video karti http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
kas prasa 350W power supply. Man šobrīd ir 305W power supply. Man ir Dell E521 datorā, kurā darbojas Windows Vista. Es gribu iegādāties šo power supply
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
kas ir 360W, izpildot prasību par videokarti. Es uzinstalēju vienu video karti savā dzīves laikā, mans jautājums ir, cik grūti ir to veikt no barošanas un uzstādīt jaunas, kā arī savieno visus vadus? Vēl labāk, vai ir norādījumi par to, vai to, kā man iet par to izdarīt? Thanks for your help.
Old Decembris 15, 2007, 05:13
Donors Group

Vienkāršākais veids, nomainot barošanas bloku, lai zina, kur vadi iet ir meklēt, ja vadi ir par exising elektroapgādes, jūs redzēsiet, ka ir liels spraudnis dodas uz mātesplates, iespējams, 4 pin spraudni dodas uz mātes kuģa arī 1 dodas uz floppy disku, ja jums ir 1, pārējos sveces visi būs pats 4 kontaktu sveces, tām ir sava dvd / cd drive (s) un cietais disks (s).
Ja tas ir nepieciešams, izdarīt shēma, kā jūsu pašreizējo elektroapgādes savieno jūs un noteikt vadu uz savu jauno varas suppy un tos apzīmēt.
PS tur ir 4 skrūves, kuras tur savu barošanas jūsu gadījumā, vienkārši atsauktu šos un savu jauno strāvas padeve, pievienoju tāpat

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old Decembris 20, 2007, 18:04
Loceklis

Jums vajadzētu būt nekādu problēmu aizstāt piegāde, vienkārši atvienojiet savienotāji un noņemt 4 skrūves un velciet piegāde out. Neaizmirstiet maz 4 pin plug, tas būs tikai piemērots viens no veidiem, lai nav jāuztraucas par to panākt, lai to pareizi.
Reply

Register

Bookmarks