![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, tāpēc es vēlos šo video karti http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 kas prasa 350W power supply. Man šobrīd ir 305W power supply. Man ir Dell E521 datorā, kurā darbojas Windows Vista. Es gribu iegādāties šo power supply http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360 kas ir 360W, izpildot prasību par videokarti. Es uzinstalēju vienu video karti savā dzīves laikā, mans jautājums ir, cik grūti ir to veikt no barošanas un uzstādīt jaunas, kā arī savieno visus vadus? Vēl labāk, vai ir norādījumi par to, vai to, kā man iet par to izdarīt? Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienkāršākais veids, nomainot barošanas bloku, lai zina, kur vadi iet ir meklēt, ja vadi ir par exising elektroapgādes, jūs redzēsiet, ka ir liels spraudnis dodas uz mātesplates, iespējams, 4 pin spraudni dodas uz mātes kuģa arī 1 dodas uz floppy disku, ja jums ir 1, pārējos sveces visi būs pats 4 kontaktu sveces, tām ir sava dvd / cd drive (s) un cietais disks (s).
Ja tas ir nepieciešams, izdarīt shēma, kā jūsu pašreizējo elektroapgādes savieno jūs un noteikt vadu uz savu jauno varas suppy un tos apzīmēt. PS tur ir 4 skrūves, kuras tur savu barošanas jūsu gadījumā, vienkārši atsauktu šos un savu jauno strāvas padeve, pievienoju tāpat Mana sistēma: --
|
|
| |||
| |||
| Jums vajadzētu būt nekādu problēmu aizstāt piegāde, vienkārši atvienojiet savienotāji un noņemt 4 skrūves un velciet piegāde out. Neaizmirstiet maz 4 pin plug, tas būs tikai piemērots viens no veidiem, lai nav jāuztraucas par to panākt, lai to pareizi. |
![]() |
|
| Bookmarks |