rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Pomoc z PSU i Video Card

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 grudnia 2007, 17:21
Nowe państwa grupy

Default Pomoc z PSU i Video Card

Ok, więc chcę tej karty wideo http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
która wymaga 350W zasilacza. I obecnie ma 305W zasilacz. Mam Dell E521 komputera z systemem Windows Vista. Chcę kupić ten zasilacz
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
który jest 360W, spełniające wymagania karty graficznej. I've instalowane karty graficznej w moim życiu, moje pytanie jest, jak ciężko jest wykupienia zasilacza i zainstalować nową, jak również łączące wszystkie kable? Jeszcze lepiej, jest tam instrukcje dotyczące tego, lub w jaki sposób należy przejść ten temat? Dziękujemy za pomoc.
Old 15 grudnia 2007, 05:13
Grupa dawcy

Najprostszym sposobem przy wymianie zasilacza wiedzieć gdzie go drutów jest patrzeć, gdzie przewody znajdują się na exising zasilania, zobaczysz istnieje duże podłączyć się do płyty głównej, ewentualnie 4-pinowy wtyk będzie matka pokładzie także, 1 się do stacji dyskietek, jeśli masz 1, pozostałe będą zapłonowe być takie same 4 pin zapłonowe, są za napęd DVD / CD (-y) i twardego dysku (-ów).
Jeśli chcesz, narysować wykres jak aktualnej zasilania i łączy Cię zidentyfikować przewody na nowe uprawnienia suppy i ich etykiety.
PS nie powinno być 4 śruby, które posiadają swój zasilania w Twoim przypadku, wystarczy cofnąć tych i nowego zasilacza podłączyć w taki sam sposób

My System: --

Procesor (y):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Płyta główna:
ACER EG31M
Pamięć RAM:
2 GIG DDR2 667
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 8400GS
Karta dźwiękowa:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Sprawa niemarkowymi i PSU @ 500 watt
Chłodzenie:
STOCK
Sieć / Internet:
Realtek PCI-E NIC gigabite
Monitor (y):
19 "LCD oraz 15 Inch LCD
Operating System (-y):
Triple Boot - Windows Vista końcowego
Old 20 grudnia 2007, 18:04
Członek grupy

Użytkownik nie powinien mieć problemu zastąpienie dostaw, wystarczy odłączyć złącza i usunąć 4 śruby i wyciągnij dostaw obecnie. Don't forget the little 4 pin wtyczka, to tylko jeden sposób pasują więc nie martw się o coraz to źle.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.