mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Ajutor cu PSU şi placă video

Reply

Thread Tools
Old 14 decembrie 2007, 17:21
Noile state Group

Default Ajutor cu PSU şi placă video

Bun, deci vreau acest video card http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
care necesită o sursă de alimentare 350W. În prezent, am avea un 305W alimentare. Am un Dell E521 computer, care rulează Windows Vista. Vreau să cumpăr această sursă de alimentare
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
care este de 360W, care îndeplineşte cerinţa de video card. Am instalat o placă video la mine în viaţă, întrebarea mea este, cât de greu este sa o iau pe o sursă de alimentare şi a instala unul nou, precum şi de a conecta toate firele? Mai bine, există instrucţiuni pentru asta, sau cum ar trebui să mă duc despre faci asta? Mulţumesc pentru ajutor.
Old 15 decembrie 2007, 05:13
Grupul de donator

Cea mai simplă modalitate de înlocuire a, atunci când sursa de alimentare pentru a stii unde firele merge este de a căuta în cazul în care fire sunt pe exising alimentare, se va vedea acolo este o mare priză va placa de bază, eventual a 4 PIN plug duc la mama bord de asemenea, 1 pentru a merge pe dischetă, dacă aveţi 1, restul de prize vor fi la fel de aderenţă 4 prize, acestea sunt pentru DVD / CD drive (s) si hard-disk (e).
Dacă aveţi nevoie pentru a, atrage o diagrama de modul curent de alimentare vă dirijează şi identificarea de fire de pe noul dvs. putere suppy şi le eticheta.
PS ar trebui să existe 4 suruburi care ţineţi-vă de alimentare în cazul dumneavoastră, chiar şi dumneavoastră anula aceste noi surse de alimentare se va ataşa în acelaşi mod

Sistemul meu: --

Procesor (e):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Plăci de bază:
ACER EG31M
Memorie RAM:
2 gig DDR2 667
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Realtek High Definition la bord
Hard Drive (e):
500GB + 250GB SATA 2 + 180gb
Optical Drive (e):
DVD + RW DVD
Cauza / PSU:
Unbranded de caz şi PSU @ 500 watt
Răcire:
STOCK
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite CNI
Monitor (e):
19 "LCD si 15 Inch LCD
Sistem de operare (e):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 20 decembrie 2007, 18:04
Grupul de stat

Ar trebui să aveţi nici o problemă de înlocuire a furnizării, doar deconectaţi şi conectori elimina 4 şuruburi şi trageţi afară de aprovizionare. Nu uitaţi puţin de 4 PIN priză, se va potrivi doar un fel asa ca nu-ti face griji despre-o greşit.
Reply

Register

Marcaje