![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bun, deci vreau acest video card http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 care necesită o sursă de alimentare 350W. În prezent, am avea un 305W alimentare. Am un Dell E521 computer, care rulează Windows Vista. Vreau să cumpăr această sursă de alimentare http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360 care este de 360W, care îndeplineşte cerinţa de video card. Am instalat o placă video la mine în viaţă, întrebarea mea este, cât de greu este sa o iau pe o sursă de alimentare şi a instala unul nou, precum şi de a conecta toate firele? Mai bine, există instrucţiuni pentru asta, sau cum ar trebui să mă duc despre faci asta? Mulţumesc pentru ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cea mai simplă modalitate de înlocuire a, atunci când sursa de alimentare pentru a stii unde firele merge este de a căuta în cazul în care fire sunt pe exising alimentare, se va vedea acolo este o mare priză va placa de bază, eventual a 4 PIN plug duc la mama bord de asemenea, 1 pentru a merge pe dischetă, dacă aveţi 1, restul de prize vor fi la fel de aderenţă 4 prize, acestea sunt pentru DVD / CD drive (s) si hard-disk (e).
Dacă aveţi nevoie pentru a, atrage o diagrama de modul curent de alimentare vă dirijează şi identificarea de fire de pe noul dvs. putere suppy şi le eticheta. PS ar trebui să existe 4 suruburi care ţineţi-vă de alimentare în cazul dumneavoastră, chiar şi dumneavoastră anula aceste noi surse de alimentare se va ataşa în acelaşi mod Sistemul meu: --
|
|
| |||
| |||
| Ar trebui să aveţi nici o problemă de înlocuire a furnizării, doar deconectaţi şi conectori elimina 4 şuruburi şi trageţi afară de aprovizionare. Nu uitaţi puţin de 4 PIN priză, se va potrivi doar un fel asa ca nu-ti face griji despre-o greşit. |
![]() |
|
| Marcaje |