menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Pomoc s PSU a video karty

Reply

Thread Tools
Old 14.prosince 2007, 17:21
Nový člen skupiny

Default Pomoc s PSU a video karty

Dobrá, tak chcem touto grafickou kartou http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
čo si vyžaduje 350W napájací zdroj. Aj v súčasnosti majú 305W napájací zdroj. Mám Dell E521 počítač s operačným systémom Windows Vista. Chcem si kúpiť tento napájanie
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
čo je 360W, ktoré spĺňajú požiadavku na grafickú kartu. I've nainštalovaný jeden grafickej karty v mojom život, moje otázka je, ako ťažké je vziať si napájanie a nainštalovať nové, rovnako ako spájajúcu všetky drôty? Ešte lepšie je, že návody na to, alebo ako by som sa mal ísť asi robí? Ďakujeme za vašu pomoc.
Old 15.decembra 2007, 05:13
Darcu Skupina

Najjednoduchším spôsobom, keď nahradil napájanie vedieť kde drôty ísť sa pozrieť, kde sú drôty na exising napájanie, uvidíte, že je veľký plug chodit na základnej doske, prípadne 4 pin plug bude matka palube i, 1 chystá floppy mechaniku, ak máte 1, zostávajúce sviečky budú rovnaké 4 kolíka zástrčky, ktoré sú pre váš DVD / CD disk (y) a pevný disk (y).
Ak potrebujete, nakresliť schéma, ako sa vaše súčasné napájanie pripojí vás a identifikovať drôty na vaše nové elektrárne suppa a opísať.
PS by mal byť 4 skrutky, ktoré držia vaše napájania vo vašom prípade, jednoducho vrátiť a táto vaša nová napájania bude pripojiť sa rovnakým spôsobom

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 20.prosince 2007, 18:04
Člen Skupina

Mali by ste mať žiadny problém nahrádzajúci ponuky, stačí odpojiť konektory a odstrániť 4 skrutky a vytiahnite z dodávky. Nezabudnite malý 4 pin plug, bude vhodné iba jedným spôsobom, takže sa nemusíte starať o to ako sa mýli.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové ashaiba Graphics Cards & Monitory 6 19. januára 2009 15:22
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
Grafická karta pomozte divindavid13 Graphics Cards & Monitory 11 8. októbra 2007 13:15
Grafická karta sam2545 Graphics Cards & Monitory 12 3. júla 2007 09:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.