![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrá, tak chcem touto grafickou kartou http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 čo si vyžaduje 350W napájací zdroj. Aj v súčasnosti majú 305W napájací zdroj. Mám Dell E521 počítač s operačným systémom Windows Vista. Chcem si kúpiť tento napájanie http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360 čo je 360W, ktoré spĺňajú požiadavku na grafickú kartu. I've nainštalovaný jeden grafickej karty v mojom život, moje otázka je, ako ťažké je vziať si napájanie a nainštalovať nové, rovnako ako spájajúcu všetky drôty? Ešte lepšie je, že návody na to, alebo ako by som sa mal ísť asi robí? Ďakujeme za vašu pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najjednoduchším spôsobom, keď nahradil napájanie vedieť kde drôty ísť sa pozrieť, kde sú drôty na exising napájanie, uvidíte, že je veľký plug chodit na základnej doske, prípadne 4 pin plug bude matka palube i, 1 chystá floppy mechaniku, ak máte 1, zostávajúce sviečky budú rovnaké 4 kolíka zástrčky, ktoré sú pre váš DVD / CD disk (y) a pevný disk (y).
Ak potrebujete, nakresliť schéma, ako sa vaše súčasné napájanie pripojí vás a identifikovať drôty na vaše nové elektrárne suppa a opísať. PS by mal byť 4 skrutky, ktoré držia vaše napájania vo vašom prípade, jednoducho vrátiť a táto vaša nová napájania bude pripojiť sa rovnakým spôsobom Môj systém: --
|
|
| |||
| |||
| Mali by ste mať žiadny problém nahrádzajúci ponuky, stačí odpojiť konektory a odstrániť 4 skrutky a vytiahnite z dodávky. Nezabudnite malý 4 pin plug, bude vhodné iba jedným spôsobom, takže sa nemusíte starať o to ako sa mýli. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. januára 2009 15:22 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. októbra 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. júla 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |