мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Помоћ са псу и Видео Цард

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Нов 2007, 17:21
Нови члан групе

Default Помоћ са псу и Видео Цард

Ето, тако ја желим овај видео картице хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814133199
која захтева 350У напајање. Ја тренутно има 305У напајање. Имам Делл Е521 рачунару са системом Уиндоус Виста. Желим купити ово напајање
2б360 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...силенцер%
што је 360У, испуњавање захтева за видео картицу. Иве 'инсталиран један видео картице у мом век, моје питање је, колико је то тешко да узму напајање и инсталирати нову, као и повезивања свих жица? Још боље, постоји ли за то упутства, или како би требало да иде око радиш? Тханкс фор ыоур хелп.
Old 15. Нов 2007, 05:13
Донаторска Група

Најлакши начин, када је заменио напајање да знају где иду жице је гледати где је жица на ексисинг напајање, видјет ћете да постоји велики плоу одласка на матичној плочи, евентуално 4 пин плуг одласка на мајку пансион Такође, 1 одласка на флоппы диск ако имате 1, преостале утикачи ће све бити исто 4 пин утикачи, они су за свој ДВД / ЦД дриве (с) и хард диск (с).
Ако је потребно, нацртати дијаграм како ваш тренутни напајање повезује вас и идентификовати жице на вашој новој власти и суппы ознаком њих.
ПС треба 4 вијака који држите ваше напајање у вашем случају, само ти и поништи свој нови напајање ће приложити на исти начин

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 20. Нов 2007, 18:04
Мембер Гроуп

Ви би требали имати никаквих проблема замјењујући снабдевање, једноставно скинути са прикључцима и уклоните 4 вијака и вуците снабдијевања оут. Не заборави мали 4 пински утикач, он ће стати само један начин како да не брините о узимајући Интернет неправда.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
Требате АТИ графичку картицу. Ја сам нешто ново асхаиба Грапхицс Цардс & Мониторс 6 19 јануар 2009 15:22
Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2 аугуст 2008 13:32
Видео цард хелп дивиндавид13 Грапхицс Цардс & Мониторс 11 8 октобар 2007 13:15
Видео картице сам2545 Грапхицс Цардс & Мониторс 12 3. јула 2007 09:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц