![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ето, тако ја желим овај видео картице хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814133199 која захтева 350У напајање. Ја тренутно има 305У напајање. Имам Делл Е521 рачунару са системом Уиндоус Виста. Желим купити ово напајање 2б360 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...силенцер% што је 360У, испуњавање захтева за видео картицу. Иве 'инсталиран један видео картице у мом век, моје питање је, колико је то тешко да узму напајање и инсталирати нову, као и повезивања свих жица? Још боље, постоји ли за то упутства, или како би требало да иде око радиш? Тханкс фор ыоур хелп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најлакши начин, када је заменио напајање да знају где иду жице је гледати где је жица на ексисинг напајање, видјет ћете да постоји велики плоу одласка на матичној плочи, евентуално 4 пин плуг одласка на мајку пансион Такође, 1 одласка на флоппы диск ако имате 1, преостале утикачи ће све бити исто 4 пин утикачи, они су за свој ДВД / ЦД дриве (с) и хард диск (с).
Ако је потребно, нацртати дијаграм како ваш тренутни напајање повезује вас и идентификовати жице на вашој новој власти и суппы ознаком њих. ПС треба 4 вијака који држите ваше напајање у вашем случају, само ти и поништи свој нови напајање ће приложити на исти начин Мы Сыстем: --
|
|
| |||
| |||
| Ви би требали имати никаквих проблема замјењујући снабдевање, једноставно скинути са прикључцима и уклоните 4 вијака и вуците снабдијевања оут. Не заборави мали 4 пински утикач, он ће стати само један начин како да не брините о узимајући Интернет неправда. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Требате АТИ графичку картицу. Ја сам нешто ново | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 19 јануар 2009 15:22 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео цард хелп | дивиндавид13 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 8 октобар 2007 13:15 |
| Видео картице | сам2545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 3. јула 2007 09:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |