менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Допомога з БП і відеокарти

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 грудня 2007, 17:21
Нові члени групи

Default Допомога з БП і відеокарти

Гаразд, я хочу це відео карта http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199
яке вимагає живлення 350W. Я в даний час мають 305 Вт блок живлення. У мене є комп'ютер Dell E521, під керуванням Windows Vista. Я хочу купити цей блок живлення
http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360
яка 360W, виконуючи вимоги про відеокарту. Я встановив однією відеокартою в моєму житті, моє запитання, як важко вийняти блок живлення і встановити новий, а також підключення всіх проводів? Більш того, є інструкція для цього, або яким я повинен йти про це? Дякуємо за вашу допомогу.
Old 15 грудня 2007, 05:13
Донор групи

Найпростіший спосіб, при заміні живлення до знаємо, де проводи йдете дивитися, де проводи знаходяться на exising харчування, ви побачите, існує велика збираємося підключити до материнської плати, можливо, 4 вилка збирається материнській платі Крім того, 1 збирається дисковод, якщо у вас є 1, решта вилки все буде те ж 4 вилки PIN-код, це для вашого DVD / CD-диска (ів) і жорсткого диска (ів).
Якщо ви хочете, намалюйте схему, як ваші поточні харчування з'єднує вас і визначити проводів на Вашому новому шаха владу і позначити їх.
PS має бути 4 гвинтів, які тримають ваш блок живлення в Вашому випадку, просто скасувати ці та новий блок живлення буде приділяти таким же чином

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 20 грудня 2007, 18:04
Член групи

Ви повинні мати ніяких проблем замінити пропозиція, просто від'єднати роз'єм і видалити 4 гвинтів і витягти з постачання. Не забудьте трохи 4-контактний роз'єм, він підійде лише в один бік, тому не турбуватися про те, це неправильно.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт Ел'йоенай Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2009 14:49
Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових ashaiba Графічні карти & Монітори 6 19 січня 2009 15:22
Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти demon102 Графічні карти & Монітори 3 2 серпня 2008 13:32
Відео карта допоможе divindavid13 Графічні карти & Монітори 11 8 жовтня 2007 13:15
Відео карта sam2545 Графічні карти & Монітори 12 3 липня 2007 09:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.