![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я хочу це відео карта http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814133199 яке вимагає живлення 350W. Я в даний час мають 305 Вт блок живлення. У мене є комп'ютер Dell E521, під керуванням Windows Vista. Я хочу купити цей блок живлення http://www.newegg.com/Product/Produc...silencer% 2b360 яка 360W, виконуючи вимоги про відеокарту. Я встановив однією відеокартою в моєму житті, моє запитання, як важко вийняти блок живлення і встановити новий, а також підключення всіх проводів? Більш того, є інструкція для цього, або яким я повинен йти про це? Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Найпростіший спосіб, при заміні живлення до знаємо, де проводи йдете дивитися, де проводи знаходяться на exising харчування, ви побачите, існує велика збираємося підключити до материнської плати, можливо, 4 вилка збирається материнській платі Крім того, 1 збирається дисковод, якщо у вас є 1, решта вилки все буде те ж 4 вилки PIN-код, це для вашого DVD / CD-диска (ів) і жорсткого диска (ів).
Якщо ви хочете, намалюйте схему, як ваші поточні харчування з'єднує вас і визначити проводів на Вашому новому шаха владу і позначити їх. PS має бути 4 гвинтів, які тримають ваш блок живлення в Вашому випадку, просто скасувати ці та новий блок живлення буде приділяти таким же чином Моя система: --
|
|
| |||
| |||
| Ви повинні мати ніяких проблем замінити пропозиція, просто від'єднати роз'єм і видалити 4 гвинтів і витягти з постачання. Не забудьте трохи 4-контактний роз'єм, він підійде лише в один бік, тому не турбуватися про те, це неправильно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 6 | 19 січня 2009 15:22 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео карта допоможе | divindavid13 | Графічні карти & Монітори | 11 | 8 жовтня 2007 13:15 |
| Відео карта | sam2545 | Графічні карти & Монітори | 12 | 3 липня 2007 09:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |