![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Понякога (около веднъж на месец) получи изскачащото съобщение, че моята видео карта часовник скорост е била автоматично се намалява, защото е прекалено горещо. Ако отвори компютъра си и да проверите, че е наистина много топъл. http://www.imgur.com/034hO Можете да видите, че там е настъргване право над видео карта, и бих искал да хълма фен тук, за да охлажда. Доколкото мога да кажа, няма съществуващата рамка или винт дупки или нищо за добавяне на вентилатор. Ще бъде ли проблем? http://www.imgur.com/ioMIp Това е единствената свободна конектор, че мога да намеря, идващи от моето захранване. Ще мога ли да добавите вентилатор, без да получат ново захранване? Ако не е, че не е голяма работа, защото имах нужда нов PSU, но все пак искате да получите тази карта, а охлаждат възможно най-скоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм не виждам нищо, а в раздела за картата, което не е точно, всяко нещо полезно планината. Ако искаш да кажеш за решетка перпендикулярно към нея, това е просто случай материал, тя не покаже, че е фен mountable там. Единственият начин, който ще направи фен работят там е Dremeling някои винт дупки изложени. Независимо от това, по-добър вариант е Accelero пасивен охладител, а вероятно и дъмпинг какво прилича на NVidia чипсет дънната платка с пламенен northbridge заседанието правото от новата си карта. Не мога да видя какво типа на дънната платка или на картата, са все пак.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| съгласявам се с Carbon DONT ако вие искате да отидете в expence на резервни heatsink. Може би дават фен на графични карти добър чист. също така по-добър въздушен поток около карта с предпазител на страничните панели на делото и инсталиране на 120 mm вентилатор да се хранят, че всички важни прясно готин, така че графична карта фен може да използва ![]() ако бях аз бих добави допълнителна доза феновете на семената повече въздух в случая, както и да получа резервни охладител за карти
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност Предлагам ви да доста easiy планината фен там, го направих подобно нещо за приятел малко назад. Ако просто за почивка на фен на този малък раздел, а след това тренировка през тази част на делото и стик някои винтове, или ако не искате да направите, които използват добри лепило, someting като горила лепило работи добре за пластмаса за метал. Въпреки това, когато го направих, нямаше Видео охладител вече, и то беше повече от просто общия случай фен. Значи наистина съм аз казвам, че може да се направи, аз просто не съм сигурен, че ще помогне на GPU охлаждането масово все пак, тъй като само въздух ще смени, ще бъде това, което вентилатора на картата вече exausted. Така че в крайна сметка, да получа Атир пазар охладител като въглерод и Пит споменати, или и двете, ако се чувстваш като незначителен с нашия случай малко по - Пийт да ви кажа колко забавно е, че
|
| |||
| |||
| Просто се чудех, но съм единственият, забелязах, че неговата карта е с главата надолу? А, че дънната платка е на грешната страна на случая ..... Неговият един Dell (може да видите символ в горния ляв ъгъл), което вероятно означава, че сте арго замени борда! Ако все пак успеят да инсталирате фен с какви средства (ID се изкушава да използва лепило метод, но този просто ме!), Не, ти арго използват този адаптер от вашия PSU, но повечето фенове идват с потичвам чрез адаптер за MOLEX, така ще бъдете в състояние да го направя по този начин вместо това. |
|
| |||
| |||
| Да, Dells са малко странни
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Възстановяване / Backup CD's - Необходимост от нов лаптоп пазаруване, но искат те са включвали?! | chikab | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 17-ти ноември 2009 година 11:18 |
| Проблеми с вируси или XP-O / S? Дневници Включени | redden137 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 12 Юли 2009 15:56 |
| Спешна Помощ! Ss Включени Моля Прочети | koglaa | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 34 | 6 април 2009 03:57 |
| Wallpaper променя, вируси (Hijackthis влезте включени) | Диас | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 4-ти септември 2008 16:57 |
| Компютърна забавяне, отвличане влезте включена | Диас | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 21 | 30 декември 2007 19:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |