menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Jak mohu přidat ventilátor tady? (fotky v ceně)

Reply

Thread Nástroje
Old 29. května 2009, 16:24
Nový člen skupiny

Default Jak mohu přidat ventilátor tady? (fotky v ceně)

Někdy (asi jednou za měsíc) získáte odlepeného zprávu, že moje grafická karta hodinami rychlostní byla automaticky snížena, protože je příliš horká. Kdybych otevřít počítač a zkontrolujte, že je vlastně docela teplý.

http://www.imgur.com/034hO

Můžete vidět, že tam je rošt přímo nad grafickou kartou, a rád bych namontovat ventilátor tady, abychom vám pomohli se ochladí. Pokud je to můžu říct, není stávající rám nebo šroubové otvory nebo něco pro přidání ventilátoru. Bude to problém?

http://www.imgur.com/ioMIp

To je jediný volný konektor, že můžu najít pocházejí z mého napájení. Budu moci přidat i ventilátor bez získání nových napájení? Pokud tomu tak není, že to není velký řešit, protože jsem potřeboval nové PSU, ale přesto bych raději tuhle kartu ochlazenou co možná nejdříve.
Old 29. května 2009, 17:47
Dárce Skupina

Já nevidím nic jiného než kartu za kartu, která není zrovna nějakou užitečnou hoře. Pokud myslíte na strouhání kolmo na něj, to je právě případ materiálu je nenaznačuje, že ventilátor je namontovatelný tam. Jediná cesta, jak jste se k práci ventilátoru je Dremeling některé šroubové otvory ven.

Nicméně, je lepší variantou je Accelero pasivní chladič a možná dumping, co vypadá jako nVidia čipsetu základní desky s plamenným Northbridge posezení přímo vaši novou kartu. Nevidím, jaký typ základní desky, nebo když jsou karty.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 29. května 2009, 18:29
Dárce Skupina

Souhlasíte s Carbon
dont když chci jít na expence z aftermarket chladič. Možná dát větrák na grafické kartě dobrý čistý. také lepší proudění vzduchu kolem karta s vystřihovánka z boční panel případu a instalaci 120mm ventilátoru do krmiva, že všechny důležité čerstvých cool tak grafickou kartu můžete použít ventilátor

v případě, že jsem to já bych přidat další příjem fanoušci na sadbu více vzduchu v případě, a také získat aftermarket chladič pro karty

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 30. května 2009, 01:19
Dárce Skupina

Vlastně Asi byste mohli docela easiy připojit ventilátor tam jsem udělal podobnou věc pro přítele chvíli zpět.

Pokud si jen zbytek ventilátoru na kartě, že málo, a pak vrtat přes tuto stranu věci a držet několik šroubů, nebo pokud nechcete, aby se toto použití dobré lepidlo, someting rád Gorilla Glue funguje dobře pro plastová o kovu.

Nicméně, když jsem to udělal, nebyl Video již chladnější, a to bylo více jen obecné věci fanoušek. Tak opravdu jsem říkal, že by se mohlo udělat, jsem prostě nejsem jistý, že to pomůže vaší GPU chlazení masivně ačkoli, protože by to jen letecké dopravy, by bylo to, co ventilátoru na kartě již exausted.

Takže nakonec získat ater trhu chladiče Carbon a Pete, jak uvedeno výše, nebo obojí, pokud máte pocit, jako je maličký v našem případě trochu - Pete vám říci, jak to je legrace
Old 30. května 2009, 03:28
Člen Skupina

Jen přemýšlím, ale jsem jediný všiml, že jeho karta je vzhůru nohama? A že základní deska je na špatné straně případu ..... Jeho jeden dell (může vidět symbol v levém horním rohu), což pravděpodobně znamená, že nelze nahradit palubě!

Pokud se vám podaří nainstalovat ventilátor jakýmkoli způsobem (id být v pokušení použít metodu lepidlo, ale to je jen můj!), No, ty nelze použít adaptér, který ze svého PSU, ale většina fanoušků se s spustit pomocí adaptéru pro Molex, takže si budete moci udělat tak místo.
Old 30. května 2009, 04:09
Dárce Skupina

Jo, Dells jsou trochu divný

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obnovení / zálohování CD - nutnost nakoupit nový laptop, ale Want To ceně?! chikab Notebooky, Mobily a PDA 1 17.listopadu 2009 11:18
PROBLÉMY S XP-virus nebo O / s? Protokolovací Zahrnut redden137 Virus, spyware a bezpečnost 10 12. Červenec 2009 15:56
Urgent Help! Ss Zahrnut Čtěte prosím koglaa Virus, spyware a bezpečnost 34 6. Duben 2009 03:57
Tapeta se měnící, Viry (Hijackthis log v ceně) Diaz Virus, spyware a bezpečnost 8 4. Září 2008 16:57
Počítačové pomalost, únos log zahrnuto Diaz Virus, spyware a bezpečnost 21 30. prosince 2007 19:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.