kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve)

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 16:24
Új tag Csoport

Default Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve)

Néha (kb. havonta egyszer) kap egy felugró üzenetet, hogy a videokártya órajel már automatikusan csökkenteni, mert ez túl forró. Ha megnyitják a számítógépet és ellenőrizze, hogy valóban nagyon meleg.

http://www.imgur.com/034hO

Láthatjuk, hogy van egy rács fölött a videó kártya, és szeretném csatlakoztatni a fan itt, hogy segítsek, hogy meggyőződjünk róla. Amennyire tudom, nem a meglévő keretet vagy csavar lyukak vagy semmit hozzá a rajongó. Van még egy probléma?

http://www.imgur.com/ioMIp

Ez az egyetlen szabad csatlakozója, hogy megtalálja érkező én tápegység. Lesz képes felvenni a ventilátor nélkül is kapok egy új tápegység? Ha nem, hogy nem egy hatalmas üzlet, mert szükség van egy új PSU anyway de én inkább ezt a kártyát kap cooled a lehető leghamarabb.
Old Május 29 2009, 17:47
Donor Group

Én nem látok semmit, de a lap több, mint a kártyát, ami nem éppen valamilyen hasznos csatolnod. Ha azt a rácsot merőlegesen rá, hogy csak az esetben lényeges, azt nem jelzi, hogy a ventilátor is felszerelhető ott. Az egyetlen módja, hogy fogsz egy rajongó munka van Dremeling néhány csavar lyukakat ki.

Ezzel együtt, a jobb választás egy Accelero passzív hűvösebb, és valószínűleg a dömping, amit úgy néz ki mint egy nVidia chipset alaplap a lángoló Northbridge ülés jogot az új kártyát. Nem látom, hogy milyen típusú az alaplap, vagy a kártya is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 29 2009, 18:29
Donor Group

Egyetértek Carbon
Ha ön dont akar menni a expence az utópiacon hűtőborda. Lehet, hogy a ventilátort a grafikus kártya egy jó tiszta. is jobb légáramlást a kártya körül a képkivágást az oldalsó panel az ügy, és helyezzen be egy 120mm fan megetetni, hogy az összes fontos friss hűvös, így a grafikus kártya ventilátor használata

ha ez nekem, hogy még szívórendszerek szurkolók a vetőmag több levegő abban az esetben is kap egy utángyártott hűvösebb a kártya

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Május 30 2009, 01:19
Donor Group

Igazából azt hiszem, akkor elég easiy áll fan van, én egy hasonló dolgot egy barátomnak egy kicsit vissza.

Ha csak pihenni a ventilátor, hogy a kis lapot, majd a gyakorlat, hogy az oldalon az ügyet, és kibír néhány csavar, vagy ha nem akarom, hogy szükség van egy jó ragasztó, someting Gorilla, mint a ragasztó jól működik a műanyag fém.

Azonban, amikor én voltam, nem volt már hidegebb, videó, és ez több volt, csak egy általános esetben rajongója. Szóval tényleg azt mondom, hogy meg lehetne tenni, csak nem biztos, hogy segít a GPU hűtés tömegesen is, mert az csak a levegő, hogy elmozdulás lenne, amit a ventillátor a kártyán már exausted.

Így végső soron, hogy a hűvösebb, mint a piaci ater Carbon és Pete említett, vagy nem mind, ha úgy érzi, mint haszontalan a mi esetünkben egy kicsit - Pete lehet mondani, hogy szórakoztató, hogy

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Május 30 2009, 03:28
Csoport tagja

Csak gondoltam, de én vagyok az egyetlen, aki észrevette, hogy a kártya fejjel lefelé? És az, hogy az alaplap a rossz oldalon az ügy ..... Ennek a Dell (látható szimbólum a bal felső sarokban), ami valószínűleg azt jelenti, vidám helyettesítik a fórumon!

Ha nem sikerül telepíteni a ventilátor által bármilyen eszközzel (id kísértésbe, hogy a ragasztó módszert, de amit csak én!), Nem, te vidám, hogy az adapter használata az Ön PSU, de a legtöbb rajongó jön egy adapter segítségével futtassa a Molex, így képes lesz arra, hogy ezt így helyette.
Old Május 30 2009, 04:09
Donor Group

Igen, Dells egy kicsit furcsa

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.