![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néha (kb. havonta egyszer) kap egy felugró üzenetet, hogy a videokártya órajel már automatikusan csökkenteni, mert ez túl forró. Ha megnyitják a számítógépet és ellenőrizze, hogy valóban nagyon meleg. http://www.imgur.com/034hO Láthatjuk, hogy van egy rács fölött a videó kártya, és szeretném csatlakoztatni a fan itt, hogy segítsek, hogy meggyőződjünk róla. Amennyire tudom, nem a meglévő keretet vagy csavar lyukak vagy semmit hozzá a rajongó. Van még egy probléma? http://www.imgur.com/ioMIp Ez az egyetlen szabad csatlakozója, hogy megtalálja érkező én tápegység. Lesz képes felvenni a ventilátor nélkül is kapok egy új tápegység? Ha nem, hogy nem egy hatalmas üzlet, mert szükség van egy új PSU anyway de én inkább ezt a kártyát kap cooled a lehető leghamarabb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem látok semmit, de a lap több, mint a kártyát, ami nem éppen valamilyen hasznos csatolnod. Ha azt a rácsot merőlegesen rá, hogy csak az esetben lényeges, azt nem jelzi, hogy a ventilátor is felszerelhető ott. Az egyetlen módja, hogy fogsz egy rajongó munka van Dremeling néhány csavar lyukakat ki. Ezzel együtt, a jobb választás egy Accelero passzív hűvösebb, és valószínűleg a dömping, amit úgy néz ki mint egy nVidia chipset alaplap a lángoló Northbridge ülés jogot az új kártyát. Nem látom, hogy milyen típusú az alaplap, vagy a kártya is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek Carbon Ha ön dont akar menni a expence az utópiacon hűtőborda. Lehet, hogy a ventilátort a grafikus kártya egy jó tiszta. is jobb légáramlást a kártya körül a képkivágást az oldalsó panel az ügy, és helyezzen be egy 120mm fan megetetni, hogy az összes fontos friss hűvös, így a grafikus kártya ventilátor használata ![]() ha ez nekem, hogy még szívórendszerek szurkolók a vetőmag több levegő abban az esetben is kap egy utángyártott hűvösebb a kártya
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igazából azt hiszem, akkor elég easiy áll fan van, én egy hasonló dolgot egy barátomnak egy kicsit vissza. Ha csak pihenni a ventilátor, hogy a kis lapot, majd a gyakorlat, hogy az oldalon az ügyet, és kibír néhány csavar, vagy ha nem akarom, hogy szükség van egy jó ragasztó, someting Gorilla, mint a ragasztó jól működik a műanyag fém. Azonban, amikor én voltam, nem volt már hidegebb, videó, és ez több volt, csak egy általános esetben rajongója. Szóval tényleg azt mondom, hogy meg lehetne tenni, csak nem biztos, hogy segít a GPU hűtés tömegesen is, mert az csak a levegő, hogy elmozdulás lenne, amit a ventillátor a kártyán már exausted. Így végső soron, hogy a hűvösebb, mint a piaci ater Carbon és Pete említett, vagy nem mind, ha úgy érzi, mint haszontalan a mi esetünkben egy kicsit - Pete lehet mondani, hogy szórakoztató, hogy
|
| |||
| |||
| Csak gondoltam, de én vagyok az egyetlen, aki észrevette, hogy a kártya fejjel lefelé? És az, hogy az alaplap a rossz oldalon az ügy ..... Ennek a Dell (látható szimbólum a bal felső sarokban), ami valószínűleg azt jelenti, vidám helyettesítik a fórumon! Ha nem sikerül telepíteni a ventilátor által bármilyen eszközzel (id kísértésbe, hogy a ragasztó módszert, de amit csak én!), Nem, te vidám, hogy az adapter használata az Ön PSU, de a legtöbb rajongó jön egy adapter segítségével futtassa a Molex, így képes lesz arra, hogy ezt így helyette. |
|
| |||
| |||
| Igen, Dells egy kicsit furcsa
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |