![]() |
|
| |||
| |||
| אני לפעמים (בערך פעם בחודש) קופץ מקבל הודעה כי הוידאו שלי כרטיס מהירות השעון כבר אוטומטית מופחת כי זה יותר מדי חם. אם אני פותח את המחשב שלי לבדוק, הוא אכן די חמים. http://www.imgur.com/034hO אתה יכול לראות שיש שחיקה של הזכות מעל כרטיס המסך, ואני רוצה לרכוב אוהד כאן כדי לעזור זה מגניב. ככל שאני יכול לומר, אין המסגרת הקיימת או לדפוק חורים או כל דבר להוספת אוהד. האם זה להיות בעיה? http://www.imgur.com/ioMIp זהו רק בחינם מחבר שאני יכול למצוא בא מן שלי החשמל. האם אני יוכל להוסיף גם ללא אוהד מקבל חדשה החשמל? אם לא זה לא ענק להתמודד, כי אני צריכה PSU חדש אבל בכל זאת אני מעדיף לקבל כרטיס זה מקורר בהקדם האפשרי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא רואה שום דבר אלא על הכרטיסייה כרטיס, שהוא לא בדיוק כל סוג של הר שימושי. אם אתה אומר את זה כדי שחיקה מאונך, זה רק חומר מקרה, זה לא עולה כי הוא מעריץ mountable שם. הדרך היחידה שאתה הולך לעשות עבודה אוהד Dremeling יש כמה חורים להבריג החוצה. עם זאת, אפשרות טובה יותר היא פסיבית Accelero מקרר, ואולי מה הצפת השוק נראה כמו nvidia שבבים עם לוח האם בוער northbridge יושבים מימין את הכרטיס החדש. אני לא יכול לראות איזה סוג של לוח האם, או את הכרטיס אף הם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מסכים עם פחמן dont אם אתה רוצה ללכת expence של aftermarket heatsink. אולי לתת המאוורר על כרטיס המסך טוב נקי. גם טוב יותר את זרימת האוויר סביב כרטיס עם נתק של פנל צד של המקרה וכן להתקין 120mm fan כדי להאכיל את זה כל כך חשוב טרי מגניב מעריץ את כרטיס המסך יכול להשתמש ![]() אם היה לי הייתי מוסיף עוד קבולת אוהדים כדי לזרוע האוויר יותר במקרה וכן לקבל aftermarket Cooler עבור כרטיס
|
| |||
| |||
| האמת שאני יכול לחשוב שאתה די הר easiy אוהד שם, עשיתי דבר דומה עבור חבר קצת אחורה. אם אתה רק לנוח המאוורר הקטן על הכרטיסייה, ולאחר מכן לתחקר דרך צד של התיק ואת המקל כמה ברגים, או אם אתה לא רוצה לעשות את זה טוב להשתמש דבק, someting כמו דבק גורילה עובד טוב על פלסטיק מתכת. עם זאת, כאשר עשיתי את זה, לא היה וידאו Cooler כבר, וזה היה יותר פשוט בכלל מקרה מעריץ. אז באמת אני אומר את זה אפשר לעשות, אני פשוט לא בטוח שזה יעזור שלך GPU Cooling massively למרות, כי רק את האוויר זה היה תכסיס, מה יהיה המאוורר על הכרטיס כבר exausted. אז בסופו של דבר, לקבל ater שוק Cooler כפי שהוזכר Carbon ו פיט, או עשה את שניהם, אם אתה מרגיש חסר ערך כמו במקרה שלנו עם קצת - פיט יכול להגיד לך איך זה כיף
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| רק תוהה, אבל אני היחידי שיש לו את הכרטיס הוא הבחין מהופך? וגם את זה על לוח האם הוא בצד הלא נכון של המקרה ..... Its a Dell (ניתן לראות את הסימן על הפינה השמאלית העליונה), אשר סביר להניח שאתה מחליף את לוח צביעות! אם אתם מצליחים להתקין אוהד לפי מה פירושו (ID להיות tempted להשתמש בשיטה דבק, thats אבל רק אני!), לא, את צביעות להשתמש במתאם שלך PSU, אך רובן מגיעות עם אוהדים להפעיל באמצעות מתאם עבור Molex, כך תוכל לעשות את זה ככה במקום. |
|
| |||
| |||
| כן, הם Dells קצת מוזר
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שחזור / גיבוי של תקליטור - צריך לקנות מחשב נייד חדש אבל רוצה אלה כללו?! | chikab | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 17 נובמבר 2009 11:18 |
| בעיות ב-XP או וירוס O / S? יומני כלול | redden137 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 10 | 12th יולי 2009 15:56 |
| Urgent help! אנא קרא SS כלול | koglaa | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 34 | 6 אפריל 2009 03:57 |
| שינוי טפט, וירוסים (יומן Hijackthis כלולה) | Diaz | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | 4 ספטמבר 2008 16:57 |
| מחשב עצלתים, לחטוף יומן כללה | Diaz | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 21 | 30 דצמבר 2007 19:10 |
| שרשרת כלים | |
| |