![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kartais (maždaug kartą per mėnesį) gauna pranešimą, kad iškylančių langų mano vaizdo plokštė clock speed buvo automatiškai sumažinama, nes yra per karšta. Jeigu aš atidarau My Computer "ir pažymėkite, iš tiesų yra labai šiltas. http://www.imgur.com/034hO Galite pamatyti, kad yra grotelės dešinėje virš vaizdo plokštės, ir aš norėčiau prijungti ventiliatoriaus čia padėti atvėsinkite. Kiek galiu pasakyti, nėra jokių galiojančių rėmo arba užsukamu skyles ar nieko pridėti ventiliatorius. Tai bus problema? http://www.imgur.com/ioMIp Tai kainuoja tik jungtis, kad galėčiau sužinoti iš mano maitinimo. Ar galiu pridėti ventiliatorius, be to vis naujus maitinimo? Jei ne, tai ne didžiulis spręsti, nes man reikia naujo PSU, bet vistiek I'd rather get this kortelė aušinamas kaip įmanoma greičiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nematau nieko, bet skirtukas per kortelę, kuri nėra tiksliai bet naudingos Rūšiuoti kalno. Jei tai grotelės statmenai jam, tai tik bylos medžiaga, ji neturi rodyti, kad ventiliatoriaus mountable ten. Tik taip jūs ketinate padaryti ventiliatoriaus darbas yra Dremeling kai varžto angos dėmesį. Vis dėlto, geresnis variantas Accelero pasyvus aušintuvas, ir galbūt dempingo atrodo kaip nVidia chipset plokštę su liepsna Northbridge posėdžio teise savo naują kortelę. Aš nematau, kokia pagrindinė plokštė arba kortelė yra nors.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pritariu Carbon if you dont wanna go į antrinę HEATSINK sąskaita. gal duoti apie grafikos plokštę ventiliatorius geras švarus. taip pat geresnis oro srautas aplink, kurių šoninis bylos sutvertas kortelės ir įdiegti 120mm FAN maitinti, kad visi svarbūs šviežios atvėsti, kad video korta ventiliatorius gali naudoti ![]() jei jis man būtų pridėti daugiau įsiurbimo gerbėjų sėklos daugiau oro atveju ir taip pat gauti antrinę aušintuvas už kortelės
|
| |||
| |||
| Iš tikrųjų aš Atsiskaityti galima gana easiy kalno ventiliatoriaus nėra, aš panašus dalykas draugas, o atgal. Jei tiesiog poilsis ant tiek, kad skirtuke ventiliatorius, o tada per audra, kad bylos šalis ir laikytis kai kurių varžtai, arba jei nenorite daryti, kad gera naudoti klijus, someting kaip Gorilla Glue veikia gerai ant plastiko metalo. Tačiau, kai aš jį nebuvo Video aušintuvas jau buvo, ir ji buvo daugiau tiesiog bendruoju atveju ventiliatorius. Taigi tikrai aš sakydamas, kad tai galėtų būti padaryta, I'm just not sure tai padėtų savo GPU aušinimo masiškai nors, nes tik oras būtų perkelti, galėtų būti tai, kas ant kortelės ventiliatorius jau exausted. Taigi, galų gale, gauti ater rinkos aušintuvas, anglies ir Pete nurodyta, ar tai abu, jei jaučiate, kaip smulkus mūsų atveju šiek tiek - Pete gali pasakyti, kaip smagu, kad yra
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tiesiog įdomu, bet aš tik viena pastebėjau, kad jo turima kortelė būtų aukštyn kojomis? Ir kad plokštė yra neteisinga pusėje atveju ..... Jo Dell (gali rodyti į kairiajame viršutiniame kampe simbolis), kurie tikriausiai reiškia, kad jūs cant pakeisti Board! Jei pavyks įdiegti bet kokiomis priemonėmis (ID ventiliatorius bandyti naudoti klijai metodas, bet thats just me!), No, you cant naudoti adapterio, kad iš savo PSU, tačiau daugelis fanų atėjo su per adapterį vykdoma Molex, todėl jūs galėsite tai daryti tokiu būdu vietoj. |
|
| |||
| |||
| Taip, Dells yra kiek keistoki
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atkurti / Backup CD - reikia nusipirkti naujas nešiojamas, bet norite Apėmė?! | chikab | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 17, 2009 11:18 |
| PROBLEMOS SU XP virusais ar O / S? Įrašai Included | redden137 | Virus, Spyware & Security | 10 | 12 liepa 2009 15:56 |
| Urgent help! Ss Included Prašome perskaityti | koglaa | Virus, Spyware & Security | 34 | 6 balandis 2009 03:57 |
| Tapetai keičiasi, virusai (HijackThis included) | Diaz | Virus, Spyware & Security | 8 | Rugsėjis 4, 2008 16:57 |
| Kompiuterių lėtumas, Hijack log įtraukti | Diaz | Virus, Spyware & Security | 21 | 30 gruodis 2007 19:10 |
| Temos įrankiai | |
| |