![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am uneori (aproximativ o dată pe lună) primesc un mesaj de tip pop-up pe care mi-video carte de ceas de viteză a fost redusă în mod automat, pentru că este prea cald. Dacă aş deschide computerul meu şi verifica, este într-adevăr destul de cald. http://www.imgur.com/034hO Puteţi vedea că există o barieră dreptul de placă video de mai sus, şi aş dori să montaţi un fan aici pentru a ajuta la încetişor. În ceea ce pot spune, nu există nici un cadru existente sau şurub găuri sau nimic pentru a adăuga un fan. Că va fi o problema? http://www.imgur.com/ioMIp Aceasta este doar liber conector care pot gasi meu vine de la sursa de alimentare. Voi putea să adăugaţi un fan de asemenea, fără obţinerea unei noi surse de alimentare? Dacă nu, care nu este o mare afacere, pentru că am nevoie de un nou PSU oricum, ci mai degrabă aş obţine această carte răcite cât mai curând posibil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu văd nimic, dar peste o filă de carte, care nu este exact nici un fel de util de montare. Dacă vrei să spui de graţii perpendicular pe el, asta e doar cazul material, nu se specifică faptul că este un fan mountable acolo. Singura cale pe care îl va face un ventilator de munca acolo este Dremeling nişte găuri şurub afară. Cu toate acestea, o mai bună opţiune este un Accelero cooler pasiv, şi, posibil, de dumping ceea ce arata ca un chipset nVidia cu placa de bază în flăcări Northbridge şedinţei dreptul de noua ta carte. Nu pot vedea ce tip de placa de bază sau de card sunt totusi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de acord cu Carbon dont dacă vreau să merg la expence de o Aftermarket heatsink. Poate da ventilatorul de pe placă grafică o bună curat. De asemenea, mai bine fluxul de aer in jurul carte cu un cutout din partea panoul de procedură şi a instala un ventilator de 120mm pentru a alimenta că toate important în stare proaspătă se răcească, astfel că placă grafică ventilatorul poate utiliza ![]() în cazul în care acesta a fost de mine i-ar adăuga şi alte aportul fanilor la seminţe de mai mult aer, în cazul şi, de asemenea, primi un Aftermarket cooler de carte
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De fapt Recunosc ai putea destul de easiy monta un ventilator acolo, am făcut un lucru similare pentru un prieten un timp înapoi. Dacă doar restul de fan de pe acea filă puţin, apoi detaliaþi prin care partea de procedură şi înfige în unele suruburi, sau, dacă nu doriţi să faceţi că o bună utilizare lipici, someting ca gorilă Clei funcţionează bine pentru plastic pe metal. Cu toate acestea, atunci când am făcut-o, nu a existat nici un video cooler deja, şi a fost mai mult de doar un caz general fan. Deci, de fapt eu zic că ar putea fi făcut, sunt sigur că doar nu vă va ajuta GPU răcire masiv totuşi, pentru că numai ea ar fi trecerea de aer, ceea ce ar fi ventilatorul pe card a avut deja exausted. Deci, în cele din urmă, ia-o de ATER piaţă cooler ca de carbon şi Pete menţionat, sau ambele daca simt ca se ţine de fleacuri cu cazul nostru un pic - Pete pot să vă spun cât de distracţie, care este
|
| |||
| |||
| Doar intrebam, dar eu sunt singurul care a observat lui carte este cu susul în jos? Şi de faptul că placa de bază este pe partea greşită a cazul ..... Are un Dell (poate vedea simbol în colţul din stânga sus), care, probabil, înseamnă că trebuie sa cant înlocui bord! Dacă nu reuşiţi să instalaţi un fan, prin orice mijloace (id fi tentate de a utiliza metoda de lipici, dar thats doar de mine!), Nu, tu cant folosi acest adaptor PSU de la dvs., dar de cele mai multe fani vin cu o rula prin intermediul unui adaptor MOLEX, astfel că va fi in stare sa o fac la fel în loc. |
|
| |||
| |||
| Da, Dells sunt un pic cam ciudat
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |